Kızının saçını çektiği iddiası! Müdür yardımcısına kurşun yağdırdı

Bursa'da, ana sınıfta eğitim gören 4 yaşındaki kızının öğretmeni tarafından saçının çekildiğini iddia eden baba Ferdi Y. dehşet saçtı. Okula gidip müdür yardımcısı İsmail Küçük'ü silahla yaralayan Ferdi Y., gözaltına alındı. Ferdi Y.'nin okuldan kaçma anı ise kameralara yansıdı.

Bursa'da ana sınıftaki 4 yaşındaki kızının saçının çekildiğini iddia eden baba, müdür yardımcısını bacağından uvrarak yaraladı.

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Karacabey Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu´nda meydana geldi.

Kızının saçını çektiği iddiası! Müdür yardımcısına kurşun yağdırdı - Resim : 1

AKRABASIYLA OKULA GELDİ

Okulun ana sınıfında eğitim gören 4 yaşındaki kızı H.Y.´nin, sınıf öğretmeni tarafından saçının çekildiğini iddia eden Ferdi Y., akrabası O.Y. (26) ile okula geldi.

ÖNÜNDE YÜRÜYEN MÜDÜR YARDIMCISINA ATEŞ ETTİ

Müdür yardımcısı İsmail Küçük (51) ile konuşan ve öğretmeni şikayet eden, Ferdi Y., Küçük ile okul müdürünün odasına yöneldi. Ferdi Y., bu sırada, bir anda belinden çıkardığı tabancayla önünde yürüyen müdür yardımcısı İsmail Küçük´e ateş etti.

Kızının saçını çektiği iddiası! Müdür yardımcısına kurşun yağdırdı - Resim : 2

BACAĞINDAN VURULDU YERE YIĞILDI

Bacağından yaralanan Küçük, kanlar içerisinde yere yığılırken, Ferdi Y. koşarak okuldan kaçtı.

SALDIRGAN KAÇTI AMA YAKALANDI

Okuldaki öğretmenler tarafından Karacabey Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedaviye alınan Küçük´ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, silahını okulun yakınındaki boş bir araziye atarak kaçan Ferdi Y., ihbarla olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandı.

Kızının saçını çektiği iddiası! Müdür yardımcısına kurşun yağdırdı - Resim : 3

EV HAPSİ KARARIYLA SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Ferdi Y. ile O.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Yanlışlıkla oldu. Pişmanım" diye yanıt veren Ferdi Y. çıkarıldığı mahkemece, yaşı küçük 4 çocuğu olduğu ve eşinin hamile olması göz önüne alınarak ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı.

Kızının saçını çektiği iddiası! Müdür yardımcısına kurşun yağdırdı - Resim : 4

SAVCININ İTİRAZI ÜZERİNE TUTUKLANDI

Soruşturma savcısının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan Ferdi Yaprak, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAÇIŞ ANI KAMERAYA YANSIDI

Ferdi Y.´nin yanında silah olduğunu bilmediğini ve saldırıdan habersiz olduğunu iddia eden O.Y. ise serbest bırakıldı. Öte yandan Ferdi Y. ile akrabası O.Y.´nin okula geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ferdi Y. saldırının ardından koşarak okuldan çıkıp uzaklaşırken, yaralanan müdür yardımcısı İsmail Küçük´ün öğretmenlerin yardımıyla okuldan çıkarıldığı, Ferdi Y. ile birlikte okula gelen O.Y.´nin de yaralı müdür yardımcısına yardım ettiği görüldü.