Koç, Boğa ve Başak burcu arkadaşı olanlar çok şanslısınız! Onlar adeta kanatsız bir melek

Hayatımızda bizi her zaman dinleyen, sorunlarımıza çözümler üretmesini istediğimiz insanlar ararız. Dost canlısı olan bu kişiler hayatımızda ise gerçekten şanslı hissederiz. Astrolojiye göre de bu özellikleri taşıyan burçlar vardır. İşte astrolojiye göre en dost canlısı 3 burç...

Koç, Boğa ve Başak burcu arkadaşı olanlar çok şanslısınız! Onlar adeta kanatsız bir melek

KOÇ BURCU

Değer verdiği insana karşı son derece fedakar olan Koç bireyi, aynı zamanda dost canlısıdır. Karşısındakinin derdiyle dertlenebilen Koçlar, oldukça fedakar ve yardımsever olmasıyla bilinirler. İçinden gelirse çok iyi bir dinleyici olan Koç bireyi, içinden gelmiyorsa asla karşısındakini dinlemez. Yapmacık olmayan Koçlar, ortama göre çok ciddi bir kişiliğe bürünebilir.

BOĞA BURCU

Yardım edebileceği bir konu olduğunda Boğa bireyi, elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır, bu konuda asla geri adım atmaz. Yanındaki kişinin morali bozuksa veya modu düşükse, morallendirmek için çalışır. Dost canlısı olmasıyla bilinen Boğa bireyi, dert dinleme konusunda da bir numaradır.

BAŞAK BURCU

Başak burcu bir arkadaşınız varsa çok şanslısınız demektir. Eğer bir derdiniz varsa Başak bireyi, buna çözüm bulmak için her şeyi yapar. Sorunlara çözüm üretmeyi seven Başak bireyi, konu dostluk olunca yapacaklarında sınır tanımaz.