Koç yeniayı hangi burcu nasıl etkileyecek? 1 Nisan'a dikkat!

28 Mart-4 Nisan Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta iletişimin gezegeni olan Merkür Koç burcuna girerek, 11 Nisan’a kadar bu burçta seyahatine devam ediyor olacak. Merkür’ün Koç burcu seyahati sürecinde zihnimiz çok daha hızlı çalışacaktır ve fikirlerimizi hemen hayata geçirme yolunda motivasyonumuz artacaktır. Yaratıcı fikirleri daha çok üreteceğimiz bu dönemde sabırsızca davranışlardan uzak durmamız da bizler için faydalı olacaktır ve ikili iletişimlerimizde dürüstlük teması ön plana çıkacaktır.

1 Nisan Cuma günü, 09.24 sularında Koç burcunun 11 derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay’ın yöneticisi olan Mars’ın Satürn ile kavuşması ve Yeni Ay’ın Chiron ile kavuşum açısı yapması sert etkili bir Yeni Ay enerjisinde olacağımızı gösteriyor.

Toplumsal bazda etkileri,  askeri operasyonların düzenlenmesi, hava muhalefetindeki değişimler, kuraklık ve sular ile ilgili olabilecek durumlar, devlet yetkililerinin alacağı önemli kararlar, Ukrayna ve Rusya savaşı ile ilgili NATO zirvesinde alınacak kararlar, devlet liderlerinin anlaşmazlıkları, halk isyanları ve isyanları bastırmak için polis veya devlet müdahalesi, polis operasyonları, silahlı yaralanmalar, terör olaylarında artışlar, yangın ve patlamalar, ateşli hastalıklar ve baş ağrılarındaki artışlar, eğitim konularında alınan karar değişiklikleri olmak üzere yoğun bir gündem oluşturacak şekilde gerçekleşebilir. Bireysel bazda ise Yeni Ay enerjisi, yeni başlangıçlar yapmamız adına bizleri destekliyor olacaktır. Bu yeni başlangıçları yapabilmemiz için ihtiyacımız olan cesaret ve motivasyonumuz da oldukça artacaktır.

Merkür‘ün de Koç burcuna girmesi ile birlikte, aldığımız kararları hemen uygulamaya geçirmek isteyebiliriz. Kendimize yeni kariyer ve statü hedefleri belirleyerek, hayatımızda yeni bir yol haritası çizebiliriz. Aynı zamanda spora başlamak isteyenler de bu enerjiden faydalanabilirler. Uzun zamandır üzerimizde hakim olan isteksizlik ve motivasyon düşüklüğü yerini aksiyon almaya bırakacaktır. Yeni Ay enerjisi motivasyonumuzu artırırken, agresyon ve sabırsızlık enerjimizi de arttıracaktır. Bu nedenle ani ve fevri kararlar almaktan kaçınmamız faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Merkür’ün sizin burcunuza geçmesi ve yine sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, oldukça hareketli bir dönem içine gireceksinizdir. Özellikle enerjiniz kendi üzerinize yoğunlaşırken, fiziksel görüntünüzde de değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda kariyer, ev yaşantınız ve ikili ilişkileriniz ile ilgili konularda aksiyon almak isteyebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konularla yüzleşebilirsiniz. Korkularınızın üzerine cesurca gidebilirsiniz. Partnerinizin çalışma koşulları ile ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar ile yüzleşeceğiniz bu dönemde kaybettiğiniz bir eşyanızı da bulabilirsiniz. Ayrıca sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içerisine gireceksinizdir. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Geniş kitlelere hitap ettiğiniz ve yıldızınızın parladığı bir hafta sizleri bekliyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kariyer konularınız gündeme gelecektir. Bu dönem yeni bir işe başlayabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilir, kariyerinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda annenizi ilgilendiren konular da gündeminizde olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu dönem yurt dışı bağlantılı işlerinizde artışlar söz konusu olabilir, yeni bir eğitime başlayabilir, hukuksal konularda harekete geçebilir, sosyal medya hesabı açabilirsiniz. Aynı zamanda yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Akademik başarılarınız için de bu Yeni Ay sizleri oldukça destekliyor olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ortak kazanımlar, vergiler, borçlar, miras, nafaka, kredi ve ameliyat konuları gündeminizde olabilir. Bu konularda eyleme geçmeniz konusunda motivasyonunuz artarken, finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız da faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz gündeminizde olacaktır. Bu dönem ikili ilişkileriniz ile ilgili konularda daha atak ve cesur olurken, ani ve fevri davranışlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Bekar olan Terazi burçları bu dönem yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda ortaklı bir işe veya projeye imza atabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, günlük rutinlerinize yeni bir düzen getirebilirsiniz, spora veya rejime başlayabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar ve sorumluluklar alabilirsiniz fakat iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yaşanabilecek olan negatif durumlara karşı dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Çocuk sahibi olmak isteyen Yay burçları olumlu etkiler altında olacaktır. Aynı zamanda yeni bir hobiye veya spora başlamak için de gökyüzü sizleri destekliyor fakat spor kazalarına dikkat etmelisiniz. İlişkinizi ilgilendiren konularda da ani ve fevri kararlar almaktan kaçınmanız faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ev ve aile hayatınız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, ebeveynleriniz ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda aile içi iletişiminizde ani ve fevri tavırlar sergilememeye özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizin sorunları ile daha yakıdan ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Zihninizin oldukça aktif çalışacağı bu dönem, yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek konusunda motivasyonunuz artacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Koç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem, finansal konularınızda daha cesurca davranabilir, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir ve bu konularda yeni fikirler üreterek hayata geçirebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeniz ve maddi konularda riske girecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.