Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya ve İstanbul dikkat! Haydi hayırlı uğurlu olsun. 11, 12, 13, 14 bilemedin mi 15. Salı çarşamba perşembe cumaya kadar sarı yandı

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya ve İstanbul'a güzel bir haber verildi. Haydi hayırlı uğurlu olsun. 11, 12, 13, 14 bilemedin mi 15. Salı çarşamba perşembe cumaya kadar sarı yandı.

Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya ve İstanbul dikkat! Haydi hayırlı uğurlu olsun. 11, 12, 13, 14 bilemedin mi 15. Salı çarşamba perşembe cumaya kadar sarı yandı

Marmara bölgesinde yer alan illerimiz Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımız kar yağışı bekliyordu ancak kar yağışı bir türlü gelmedi. 

Şimdi bu bölgedeki illerimiz için başka bir durum var. O da şöyle... Normalde ocak ayının ilk ya da ikinci haftasında kar yağışı bekleniyordu ancak bu kar yağışları etkili olmadı. Şimdi Avrupa modelinden Marmara bölgesine yönelik yeni bir uyarı var. O uyarıda kar yağışı görünüyor. 

Ancak verilen tarihten önce başta İstanbul olmak üzere Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya illerimizde hava sıcaklıklarının yükseleceği tahmin ediliyor. Bu konu hakkında  İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi tarafından da bir açıklama gerçekleştirildi. 

Söz konusu açıklamaya göre İstanbul'da hava sıcaklıkları, bugünden itibaren artarak önümüzdeki hafta boyunca 11-15 derece aralığında seyredecek. Bu hava olayından Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya gibi komşu illerimizden de etkilenmesi bekleniyor. Kısacası bu illerimizde salı, çarşamba, perşembe ve cumaya kadar tek tek sarı yanmış durumda.