Film sahnesi gibi hırsızlık olayı kamerada!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde şans oyunları bayisine giren hırsız, daha sonra iş yerinin havalandırma boşluğundan yan dükkana geçerek çaldığı paralarla kayıplara karıştı.

Gece saatlerinde Çayırova ilçesinde meydana gelen olayda, gece saatlerinde bir şans oyunu bayisinin önüne gelen şahıs, iş yerinin cami kırarak içeriye girdi. Burada bir süre içeride gezinen hırsız, daha sonra kasada bulunan yaklaşık 900 TL nakit parayı alarak iş yerinin havalandırma boşluğuna yöneldi.

Havalandırma boşluğundan yan taraftaki GSM bayisine geçen şahıs, tek tek çekmeceleri açarak cep telefonlarını ceplerine doldurdu. Çalan alarma aldırış etmeden kasadan da bir miktar para alan şahıs, daha sonra girdiği havalandırma deliğinden çıkarak kayıplara karıştı.

Hırsız suç makinası çıktı

Sabah saatlerinde telefoncu dükkanına gelerek iş başı yapan dükkan yetkilileri, ortalığın dağınıklığını fark etti. İlk olarak durumu anlamayan yetkililer, daha sonra havalandırma kapağının kırıldığını görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede adrese ulaşan polis ekipleri, 2 dükkanı da soyan hırsızı yakalayabilmek için çalışma başlattı. Kamera görüntülerinin izlenmesi ve yapılan parmak izi çalışmalarının ardından hırsızlığı K.Ç. (17) isimli gencin gerçekleştirdiği belirlendi. Öte yandan K.Ç. isimli şahsın daha önceden 7 farklı suç kaydı olduğu belirlendi. Polis ekipleri, iki dükkanı da soyarak kayıplara karışan genci yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.