Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup'tan Okan Buruk'un o sözleri için flaş açıklama: "Okan Buruk, bence saygısızlık etti"

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.hafta maçında karşılaşacağı Kopenhag’ın teknik direktörü Jacob Neestrup, düzenlediği basın toplantısında teknik direktör Okan Buruk’un Bayern- Kopenhag maçına ilişkin açıklamasına tepki gösterdi. Neestrup, “Okan Buruk, bence saygısızlık etti. Biz, Bayern Münih maçında mücadele ettik. Bana, oyuncularımıza ve verdiğimiz mücadeleye çok büyük saygısızlık olduğu için ben bu açıklamaya olumlu bakmıyorum” dedi.

Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup'tan Okan Buruk'un o sözleri için flaş açıklama: "Okan Buruk, bence saygısızlık etti"

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.hafta müsabakasında yarın Parken Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak müsabakada Kopenhag ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Teknik Direktör Jacob Neestrup düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“İSTANBUL’DA 1 PUAN ALMADIK, 2 PUAN KAYBETTİK”

Jacob Neestrup, “Galatasaray'a karşı sonsuza kadar saygımız var. Büyük kulüp olduklarını, önemli sonuçlar aldıklarını biliyoruz. Şunu sormak istiyorum, Galatasaray 2-0 öndeyse ve maç 2-2 biterse ben seni tebrik edersem, sen bunu nasıl görürsün. Biz İstanbul'da 1 puan almadık, 2 puan kaybettik” diye konuştu.

Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup'tan Okan Buruk'un o sözleri için flaş açıklama: "Okan Buruk, bence saygısızlık etti" - Resim : 1

OKAN BURUK AÇIKLAMASI

Okan Buruk'un Bayern Münih-Kopenhag maçı hakkında yaptığı "Bayern Münih’in Kopenhag'a puan vermesi hayal kırıklığı oluşturdu. Bayern ilk defa rotasyon yaptı ve maç içerisinde de çok kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemedi” açıklamasını değerlendiren Neestrup, "Okan Buruk, bence saygısızlık etti. Biz, Bayern Münih maçında mücadele ettik. Bana, oyuncularımıza ve verdiğimiz mücadeleye çok büyük saygısızlık olduğu için ben bu açıklamaya olumlu bakmıyorum." sözleriyle tepki gösterdi.

Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup'tan Okan Buruk'un o sözleri için flaş açıklama: "Okan Buruk, bence saygısızlık etti" - Resim : 2

"ÇOK KOŞMAMIZ LAZIM"

"Çok koşan bir takımız. Şansımız olması için mecburen koşmamız lazım” diyen Neestrup şunları söyledi:

“Diğer takımlardan daha çok koşmalıyız. Çünkü Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray'a karşı mücadele ediyoruz. Bunun için herkesten daha çok koşmamız lazım. Manchester United - Bayern Münih maçı da önemli. Bizim kendi maçımız var. Defansif ve yakın oynamamız lazım. Çok alan bırakırsak bizim için tehlikeli olur. Kendi planımız var. Bu planı uygulamayı hedefliyoruz. Mecburen önümüzdeki maça da bakacağız. Galatasaray'ın Manchester United maçını gördük, 3-1'den 3-3'e geldi. Ancak, en önemlisi bizim kendi planımızı uygulamamız”

“TARİHİ TEKRAR EDEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Tarihe saygısı olduğunu ancak kazanmayı istediklerini belirten Neestrup, "Tarihe tabii ki saygım var. Galatasaray, 2000 yılında Parken'de tarih yazdı. Ancak, burada Galatasaray'a karşı oynadığımız maçı biz 1-0 kazandık. Tarihi tekrar edebileceğimizi düşünüyorum." dedi.