Koridor oluştu, dün akşam Ege'den Türkiye'nin içine içine doğru girmeye başladı. Salı ve Çarşamba dışarı çıkmayı bırak, kimse cam pencere bile açmayacak

Hava Forum tarafından dün akşam saatlerinde yapılan paylaşıma göre, son dönemde Türkiye'nin havasından eksik olmayan Afrika çöl tozları yeniden giriş yaptı. Ege'den koridor halinde Türkiye'nin içine içine doğru giren çöl tozlarının animasyonu paylaşıldı. Durum çok korkunç. Salı ve Çarşamba dışarı çıkmayı bırak, kimse cam pencere bile açmayacak. Araçlar yine çamurla kaplanabilir.

Sosyal medya hesabı üzerinden güncel paylaşımlarda bulunan Hava Forum, dün akşam yaptığı paylaşımla Türkiye'ye bir koridor halinde giriş yapan Afrika çöl tozuna ait bir animasyon paylaştı. 

İÇİNE İÇİNE GİRİYOR

Ege'den giriş yapan çöl tozları Türkiye'nin içine içine doğru girmeye başladı. Astım hastaları ve alerjisi olanlar tek tek uyarıldı. Salı ve Çarşamba dışarı çıkmayı bırak, kimse cam pencere bile açmayacak. Dışarı çıkmak isteyenlerin maske kullanması faydalı olacaktır. Araçlar yine çamurla kaplanabilir. 

İŞTE HAVA FORUM'UN O PAYLAŞIMI;

"Son Dakika | Şu sıralar tüm Afrika tozları ülkemize giriyor. Animasyona bakın, adeta bir koridor oluşmuş durumda... Salı ve çarşamba astım hastaları, alerjisi olanlar dikkatli olsun..."

Koridor oluştu, dün akşam Ege'den Türkiye'nin içine içine doğru girmeye başladı. Salı ve Çarşamba dışarı çıkmayı bırak, kimse cam pencere bile açmayacak - Resim : 1