Kur'an-ı Kerim provokatörünün hadsizliği cezasız kalmadı: Sokak ortasında boks eldivenli kişi tarafından darp edildi, o anlar kamerada...

Haftalardır Kur'an-ı Kerim'e dair yapılan provokatif saldırılara imza atan Irak asıllı Salwan Momika sokak ortasında boks eldivenli bir kişi tarafından darp edildi. O anlar ise kameraya yansıdı.

İsveç’te haftalardır kutsal kitabımız Kuran-I Kerim’e yönelik provokatif saldırılarda bulunan Irak asıllı Salwan Momika, dün öğle saatlerinde Södertalje’de boks eldiveni giyen bir kişinin hedefi oldu.

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, boks eldivenli gencin Momika’ya yumruk ve tekme attığı, Momika’nın ise kendisini bir işletmenin reklam tabelasıyla savunmaya çalıştığı kameraya yansıdı.

Olayı doğrulayan İsveç polisi, şüphelinin olay yerinden kaçtığını ve konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kur'an-ı Kerim provokatörünün hadsizliği cezasız kalmadı: Sokak ortasında boks eldivenli kişi tarafından darp edildi, o anlar kamerada... - Resim : 1

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

İsveç basınında yer alan haberlerde saldırının gerçekleştiği sıra Momika'nın yanında Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılara eşlik eden Salwan Najem'in de olduğunu ancak onun hedef olmadığı belirtildi.

TV4'ün haberinde göre boks eldivenli şüpheliden yediği darbeler sonrası Momika'nın burnundan kan gelmeye başladı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.