Kurtlar Vadisi 2023

Temel taşları sarsma gayreti nedir?

1) Erdoğan’ı devirmek uğruna, PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile iş birliği yaparım, gerekirse iktidar olduğumda HDP'li bir bakan bile olabilir kabinede.

2) FETÖ'yü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin damarlarıma sızmış bir paralel bir terörist yapı olarak değil, Erdoğan‘ı devirmeye çalışan bir örgüt olarak görürüz.

3) DHKP-C, MLKP gibi terör örgütlerine sempati duyarız.

4) Soros’un maşaları ile gezi parkı vb. olaylar tertib eder, kaos yaratırız.

5) "Apo’nun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş ile Soros maşası Osman Kavala‘ya özgürlük isteriz.

6) "YPG'nin bize ne zararı var" deriz, İHA, SİHA yapımına karşı çıkarız!

Liste uzar gider. Şuan muhalefetin somut ve delilleri ile yaptığı budur!

Korku ve kaos ortamına gelince,

Tüm dünyada yaşanan corona sürecini, tüm dünyadaki hayat pahalılığını, enerji ve akaryakıttaki döviz endeksli pahalılığı tamamen hükümete yıkıp, ülkede verilen terör ile mücadele, doğal afetler ve bunların ülkemize yüklediği pahalılığı hükümetin beceriksizliği diye servis edip, şarkıcı Gülşen gibi, kendi yaşantısına imam hatiplilerin bile saygı duymasına rağmen, kendisinin hakaretler yağdırması ve şikayetler üzerine tutuklanmasıyla kaos ortamı yaratmak tam olarak budur.

Hükümet beceriksiz, hükümet baskıcı, hükümet despot naraları atarak korku ve kaos ortamını yaratmaya çalışıyorlar!

Bu puslu ortamda, kurtların cirit attığı ortamda Sn. Erdoğan sadece saha teşkilat çalışmaları, yapacakları hizmetleri anlatarak seçimde başarılı olamaz!

Küskünler barıştırılmalı, kadrolar değişmeli, radikal kararlar alınmalı, daha agresif ve daha hızlı hareket etmeli, ifşa edilen yolsuzluk dosyalarını muhalefetten önce yargıya taşımalı ve gerekeni bizzat kendisi yapmalıdır. Daha genç, daha atik, daha gözükara bir ekip ile yoluna devam etmelidir.

Her kim olursa olsun, adı sanı ne olursa olsun değişmesi gerekeni değiştirmeli, kimsenin gözünün yaşına bakmamalıdır.

Daha da ötesi seçimlere doğru giderken bu kaos ortamını tetkiklemek için siyasi cinayetler işlenebilir buna karşı da dikkatli olmak gerekir! Dış güçler ve içerdeki iş birlikçileri böyle bir teşebbüste bulunabilirler halkı sokağa dökmek için.

Herşeye hazırlıklı ve tedbirli olmak zorundayız.

Zira 2023 seçimleri sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİDİR.

Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam...