Ara vermeden 37 şarkı söyledi! Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren İbrahim Tatlıses'ten rekor geldi!

İbrahim Tatlıses uzun bir aranın ardından Kuruçeşme Açıkhava konserleri ile sahnelere dönmüştü. Kuruçeşme Açıkhava'da 7 kez konser veren İbrahim Tatlıses, 22 bin kişiye müzik ziyafeti verdi. 7'nci kez sahne alan İbrahim Tatlıses, kırılması zor bir rekora imza attı. 2.5 saat boyunca ara vermeden 37 şarkı seslendiren Tatlıses, 'eski günlerine döndü' dedirtti.

Ara vermeden 37 şarkı söyledi! Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren İbrahim Tatlıses'ten rekor geldi!

İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Sağlık durumundan dolayı uzun zamandır ekranlardan ve sahnelerden uzak olan Tatlıses, Şubat ayında İBO Show ile ekranlara geri dönmüştü. 12 yıl ara verdiği sahnelere geçtiğimiz yıl Kuruçeşme Açıkhava konserleri ile geri dönmüştü.

Programda sık sık duygusal anlar yaşayan "İmparator" lakabıyla tanınan Tatlıses, hayranlarıyla bir araya gelmeyi özlediğini dile getirdi.

Ara vermeden 37 şarkı söyledi! Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren İbrahim Tatlıses'ten rekor geldi! - Resim : 1

7'nci kez sahne aldı

Ardından sürpriz bir karar alarak konserler düzenleyen usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Açıkhava'da 7'nci kez sahne aldı. Hayranları, ünlü sanatçıyı "İmparator" tezahüratlarıyla karşıladı.

Ara vermeden 37 şarkı söyledi! Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren İbrahim Tatlıses'ten rekor geldi! - Resim : 2

"Beni yine ağlatacaksınız"

Sahneye çıkan Tatlıses, "Beni yine onurlandırdınız, gururlandırdınız, beni yine ağatacaksınız" sözleriyle teşekkür etti.

Kuruçeşme'de usta sanatçının sahneye çıkmasıyla birlikte yer yerinden oynadı, sevilen şarkılarıyla dinlemeye gelenlerin adeta kulaklarının pasını sildi.

Ara vermeden 37 şarkı söyledi! Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren İbrahim Tatlıses'ten rekor geldi! - Resim : 3

Kuruçeşme Açıkhava rekorunu kırdı!

Yaklaşık 2.5 saat süren konserde, ara vermeden 37 şarkı seslendiren İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava rekoruna imza attı.

Duygusal şarkılarla birlikte hareketli türkülerin de yer aldığı konserde, şarkıcı Berdan ve Özgür Alter de türkülere halay çekerek eşlik etti.