Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza! Cipin çarptığı otomobil kağıt gibi ezildi

Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün arızalandığı için bıraktığı otomobil bir başka aracın çarpması sonrası kullanılamaz hale geldi. Otomobilin kağıt gibi katlanmış hali dikkat çekerken, otomobile çarpan araç ise bariyerlere çarparak yan yattı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza! Cipin çarptığı otomobil kağıt gibi ezildi

Alınan bilgilere göre kaza Sakarya’nın Akyazı ilçesinde meydana geldi. Kuzey Marmara Otoyolu’nun Ankara istikametinde ilerlemekte olan M.A. isimli sürücü arızalanan 33 AJZ 105 plakalı otomobilini 3.şeride bıraktı.

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Bu esnada aynı istikamette ilerlemekte olan E.M. kontrolündeki yabancı plakalı cip, otomobili adeta biçti. Çarpışmanın etkisi ile otomobil kağıt gibi ezilirken, cip ise savrulup bariyerlere çarparak yan yattı.

EKİPLER KAZAYA MÜDAHALE ETTİ

Meydana gelen kazanın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye yakın olan Kuzey Marmara Otoyolu Trafik Jandarma ekipleri kazaya hemen müdahale etti. Kazada hafif yaralanan cipin sürücüsüne sağlık ekipleri müdahale etti.

Öte yandan, hurdaya dönen otomobilin içerisinde herhangi birinin bulunmaması ise muhtemel bir faciayı önledi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.