La Casa de Papel finali öncesi Netflix'ten bomba paylaşım

Gözler La Casa de Papel dizisinin finaline çevrilmişken Netflix’in Twitter hesabından bir paylaşım geldi. Paylaşılan fotoğraflara da “Doya doya bakıyorum, son bir kez hepinize” notu düşüldü.

La Casa de Papel finali öncesi Netflix'ten bomba paylaşım

La Casa De Papel meraklıları bugün yayınlanacak final bölümüne kilitlendi. Netflix ise final öncesi yaptığı paylaşımla izleyenleri heyecanlandırdı.

Hecanın sürüklendiği son bölümde Profesör karakteri büyük ristler alarak ekibini ve altınları bankadan çıkarmak için zorlu bir mücadeleye giriyor.

Ursula Corbero'nun can verdiği Tokyo karakterinin ölümü sonrası kimsenin ölmeyeceği güvenini verilen ekipte ise duygusal çözülmeler başlamıştır.

 

Netflix'ten veda paylaşımı

Netflix Twitter hesabından karakterlerin kameraya (izleyenlere) baktıkları fotoğrafları paylaştı. Nota da “Doya doya bakıyorum, son bir kez hepinize” mesajını ekledi.  

Paylaşım sonrası sosyal medya kullanıcılarının bir bölümü  Netflix'in paylaşımını dizi finali veda mesajı olarak yorumlarken, kimileri ise bütün karakterlerin öleceği için bu fotoğrafların kullanıldığnı savundu.