Liste ortaya çıktı! İste Fenerbahçe'nin istediği golcüler!

Süper Lİg'de istediği sonuçları almakta zoruluk çeken Fenerbahçe forvete takviye yapmak isterken listesine aldığı golcüler de ortaya çıktı.

Liste ortaya çıktı! İste Fenerbahçe'nin istediği golcüler!

Fenerbahçe, devre arası transfer döemi bitmeden kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin, kadrosuna katmak istediği forvetler ortaya çıkarken Kanarya, transferin son günlerine hareketli girecek.

Bu sezon gol yollarında sıkıntı çeken Fenerbahçe, kadrosuna bir golcü transferi yapmaya hazırlanıyor.

Forverlerden bekleneni alamadı

Sarı-lacivertliler, forvet oyuncuları olan Mergim Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia'dan bu istediği katkıyı alamadı.

Sezon başında Salzburg'dan büyük umutlarla transfer edilen 23 yaşındaki Alman forvet Mergim Berisha, bu sezon Sarı-lacivertli formayla oyandığı 21 maçta 6 gol ve 3 asist kaydederek beklentilerin altında kaldı.

Geçen sezonu Bundesliga 2'de gol kralı olarak tamamlayan Serdar Dursun ise çıktığı 19 maçta 7 gol attı ve 2 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin bu sezon en formda golcüsü olan Enner Valencia ise çıktığı 21 maçta 9 gol attı ve 4 asist kaydetti.

Fenerbahçe'nin istediği 4 forvet

Kanarya'nın sezonun kalan bölümünde kadrosuna katmak istediği forvet adayları belli oldu.

Seferovic transferinde Benfiva engeli

A Spor Muhabiri Ahmet Selim Kul'un aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe, Seferovic için kiralama teklifi yaptı. Benfica kulübü, bu teklife sıcak bakmıyor. Oyuncuyu satmak istiyorlar. Şu an itibariyle Seferovic transferinin gerçekleşme ihtimali gözükmüyor.

29 yaşındaki İsviçreli golcü, bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 12 maçta 5 gol attı ve 3 asist yaptı.

Euro 2020'de yıldız parladı

Haris Seferovic, EURO 2020'de milli takımımıza da 1 gol atarken İsviçre'nin Fransa'yı elediği maçta da 2 gol kaydetmişti.

Fenerbahçe'ye 2 gol atmıştı

Fenerbahçe için adı geçen bir diğer golcü isim de Avrupa Ligi'nde Olympiakos formasıyla Sarı-lacivertlilere 2 gol atan Tiquinho Soares.

Morelos da gündemde

Sarı-lacivertliler, ayrıca Glasgow Rangers'ın 25 yaşındaki Kolombiyalı forveti Alfredo Morelos'u da gündemine aldı.

Pesic gelmek istiyor ama...

Adı Fenerbahçe ile anılan Fatih Karagümrük'ün golcüsü Pesic ise şu an için gündemden kalktı ancak oyuncu Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. SABAH