Şeytan istedi diye ablasını öldürdü!

32 yaşındaki Halit Eşref isimli adam 35 yaşındaki ablasını 'şeytan onu öldürmesini söylediği' için boğarak öldürdü. Talihsiz kadının cesedi polis ekipleri tarafından bulundu.

Şeytan istedi diye ablasını öldürdü!

Sarah Eşref isimli kadın, kardeşi Halit Eşref'i ziyaret etmek için evine gitti. Bir süre evde oturan ikili daha sonra tartışmaya başladı. Bir anda saldırganlaşan Halit Eşref, ablasının boğazına yapıştı ve nefessiz kalana kadar sıktı. Genç kadın kardeşinin elleriyle can verirken, Halit Eşref evin içinde ablasıyla birlikte oturmaya devam etti.

Komşular sabah erken saatlerde Halit Eşref'e ait dairenin kapısının alt kısmında küçük bir kan birikintisi olduğunu fark etti. Hemen durumu polise bildirmelerinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı çaldıklarında Eşref kendilerini karşıladı. Kapının altında kan olmamasına rağmen içeri giren polisler, genç kadının cansız bedenini yatak odasında buldu.

Ablasını boğarak öldürdüğünü itiraf eden Halit Eşref, kız kardeşini öldürme emrini 'Şeytan'dan aldığını belirterek cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan Eşref, hastaneye yatırılırken kız kardeşinin cenazesi ailesine teslim edildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşanan olay sonrası açıklama yapan Baş Müfettiş Paul Considine, "Aile yaşanan trajik olayların ardından dağılmaya başlamış. Ablası, Halit'i ziyaret edip durumunu kontrol etmek istemiş ancak Halit asla bilemeyeceğimiz bir nedenle ablasını boğarak öldürdü" dedi.

8 Ocak'ta yaşanan olayın ardından tedavi gören ve mahkemeye çıkan Halit Eşref'in akıl sağlığının yerinde olmadığı kesinlik kazanınca bir tedavi merkezine yatırıldı. Halit Eşref'in insanlara zarar vermemesi için özel bir koğuşta tutulacağı kaydedildi.