Magazin Turu: Bu hafta kim, nerede görüntülendi?

Bu hafta magazin dünyasında ne oldu? Kim nerede görüntülendi?

Çağla Şıkel

Geçen günlerde gönüllü olarak korona virüs aşısı yaptıran Çağla Şıkel, Bebek’te kameralara takıldı. Ünlü manken trafik hareketlenince konuşamadan uzaklaşmak zorunda kaldı.

Ece Sükan

Ece Sükan Bebek’te bir arkadaşıyla bankta sohbet ederken görüntülendi. Ünlü modelin neşeli hali dikkat çekti. Bir yandan da kahve keyfi yapan Ece Sükan, muhabirlere maskesini gösterdi.

Leman Sam

Leman Sam, Cihangir’de market alışverişi çıkışı görüntülendi. Maskesinin yanı sıra siperlik de takan 69 yaşındaki Sam’ın korona virüse karşı bütün önlemlerini aldığı görüldü. Usta sanatçı daha sonra evinin yolunu tuttu.

Ümit Kantarcılar

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, sık sık beraber görüntülendiği ve her seferinde “Yakın arkadaşım” dediği Pelin Uluksar’la Bebek’te kahve keyfi yaptı. Kantarcılar “Bu sene aşk yılım olacak” dedi.

Dilara Aksüyek

Son olarak “Arıza” dizisinde seyirci karşısına çıkan Dilara Aksüyek, Cihangir’de köpeğini dolaştırırken kameralara takıldı. “Arka Sokaklar” dizisinin Tekin’i Onur Bay’la aşk yaşayan Aksüyek, yeni yılı ailesiyle geçirdiğini söyledi. Sevgilisinden 9 yaş büyük olan Aksüyek’e, sosyal medyadan gelen eleştiriler soruldu.

Onur Tuna

“Mucize Doktor” dizisinin Ferman Eryiğit’i Onur Tuna Bebek’te görüntülendi. Ünlü oyuncu önceki yıl aldığı reytinglerle dizi tarihine geçen “Mucize Doktor”Un çekimlerinin çok iyi gittiğini söyledi. Tuna, aynı zamanda müzisyen kimliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Uğur Güven

Son olarak ünlü model Ece Sükan’la biten ilişkisiyle gündeme gelen Uğur Güven Bebek’te kız arkadaşıyla kameralara takıldı. Güven, kameraları fark edince hızla gaza basıp uzaklaştı.