Magazin Turu: Bu hafta kim, nerede görüntülendi?

Bu hafta magazin dünyasında ne oldu? Kim nerede görüntülendi?

Dilan Çıtak Tatlıses

Dilan Çıtak Tatlıses, geçen yıl babası İbrahim Tatlıses’le miras yüzünden yaşadığı krizi çözmüş ve geçen hafta babasını evinde ağırlamıştı. Çok mutlu olan ve babasıyla çektirdiği fotoğrafını “Evime hoş geldiniz babacığım” yorumuyla paylaşan Dilan Çıtak Tatlıses, hafta başı Nişantaşı’nda görüntülendi. Tatlıses, babasıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Duygu Özarslan

Geçen yıl sahanda yumurtanın Türkçe söylenişini bilmediğini iddia ederek sosyal medyanın gündemine yerleşen Duygu Özarslan, Nişantaşı’nda görüntüledi. Özaslan, sık sık Serenay Sarıkaya’yı taklit etmesiyle de gündeme geliyor. 7 aydır Milli Basketbolcu Can Maxim Mutaf'la sevgili olan Özaslan, 14 Şubat planlarından bahsetti.

Derya Uluğ

Rumelihisarı trafiğinde kameralara takılan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, yeni single hazırladığını söyledi. Uluğ, Ozan Çolakoğlu ve Ozan Bayraşa ile çalıştığını anlattı.

Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül, yakın arkadaşı Pelin Suade ile Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Alzheimer hastası olan annesinin doktorundan tahlil sonuçlarını aldığını söyleyen ünlü şarkıcı, TikTok’ta başladığı “Pandemi Gazinosu” programından bahsetti. Yılmaz Morgül, Megastar Tarkan’ın kendisini gizli gizli izlediğini öne sürdü. Morgül, yakın dostu Zafer Algöz’le evinde şarkı söylediği videoları paylaşan ünlü komedyen Cem Yılmaz’a da taş attı.

Tolgahan Sayışman

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Tolgahan Sayışman, Bebek’te kameralara takıldı. Ünlü oyuncunun kısa paça pantolonu dikkat çekti. Televizyon oyunculuğuna ara veren, inşaat ve tekstil alanında çalışmalar yapmaya başlayan sayışman, son olarak ailesiyle Uludağ’da kar tatili yaptı.

Deniz Çakır

Yakında seyirciyle buluşacak olan ‘Masumiyet” adlı dizide Hülya Avşar Ve Mehmet Aslantuğ ile başrol oynayan Deniz Çakır, Etiler’de bir AVM’de alışveriş yaptı. Çakır, iki annenin savaşını anlatan dizinin hem konusunun hem de kadrosunun çok güzel olduğunu söyledi.

Linet

YouTube kanalı için çekim yapan Linet, fit fiziğiyle dikkat çekti. Ünlü şarkıcıya İbo Show programında oryantal didem dans ederken Bülent Settaş’ın başka yöne baktığı hatırlatıldı ve “Siz de İbo Show’a konuk oldunuz. Bülent Settaş’ın tavrını nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye soruldu.

Semih Öztürk

“Survivor” yarışmasıyla tanınan Semih Öztürk, eşi Kurretülayn Matur’la Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Öztürk, cep telefonuyla eşinin fotoğraflarını çekti.

Coşkun Sabah

Usta sanatçı coşkun sabah Etiler’de bir AVM’de ev alışverişi yaptı. 68 yaşındaki Sabah’ın geçen günlerde “Magazin Hattı”na verdiği röportajda söylediği “Vücut yaşım 49 – 50... eşimin de 35-40 yaşlarında olması lazım” sözleri tartışma yaratmıştı. Sabah’ın eş adayı kriterlerine Deniz Akkaya’dan tepki gelmiş ve Akkaya şu paylaşımı yapmıştı:

“Vallahi bizim de beylerden beklentilerimiz var. Öncelikle saçı mavi siyaha boyamasınlar, topik kullanmasınlar, göbeği seksi bir şey sanmasınlar...”

Murat Başaran

Son olarak “Leyla” adlı şarkısını piyasaya çıkaran murat başaran, Bebek’te kameralara takıldı. Başaran’a sosyal medya fenomeni Reynmen’in de “Leyla” adlı şarkısı olduğu hatırlatıldı.

Barış Arduç

Geçen hafta bir reklam filmi çeken, bu hafta da kod adı “Kulüp” adlı dijital diziye başlayan Barış Arduç, Etiler’de görüntüledi. Arduç’a, Bestemsu Özdemir’in artık oyuncu seçimlerinin takipçi sayılarına göre yapıldığı açıklaması hatırlatıldı.

Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen, “Romantik” albümü’nde yer alan söz ve müziği kendisine ait “Yalnızım Ulan” şarkısını 14 Şubat Sevgililer Günü için kliplendirdi. Murat Joker’in yönettiği klipte tek başına kalan bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Esra Sönmezer

Ünlü popçu Yusuf Güney, Esra Sönmezer’in “Çatlak Patlak Muhabbetler” isimli talk şov programının ilk konuğu oldu.

Birce Akalay

Birce Akalay sahilde yürüyüş yaparken kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu konuşmak istemediğini söyledi. Akalay daha sonra ışıklarda dans etti. Ünlü oyuncunun bir hayli keyifli olduğu görüldü.

Ahmet Bayer

Geçmişte geçirdiği deniz kazasının ardından tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren ünlü iş insanı Ahmet Bayer, Bebek’te kameramıza takıldı. Bayer, yardımcısıyla bir süre Bebek’te dolaştı.

Gökçe Eyüboğlu

Son olarak Kapadokya’da çekilen ‘Zümrüdüanka’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu Kadıköy sahilinde görüntülendi. Her gün düzenli yürüyüş yaptığını söyleyen Eyüboğlu daha sonra da çevredeki sokak hayvanlarını beslediğini anlattı. Gökçe Eyüboğlu, geçtiğimiz ay final yapan ‘Zümrüdüanka’ dizisinden sonra bir süre dinlenmeyi düşündüğünü belirtti. Eyüboğlu, şu günlerde İspanya’da yayınlanan 'kadın' dizisindeki performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.

Berat Yenilmez

“80’ler” dizisinin Pastacı Sami’si Berat Yenilmez, sahilde yürüyüş yaparken Magazin Hattı kamerasına takıldı. Usta oyuncu 21 kilo verdiğini açıkladı. Berat Yenilmez, hayranlarının kendisini görünce çok şaşırdığını söyledi. Ünlü oyuncu, 10 yıldır ekranlarda olan 80’ler dizisinin başarısını anlattı.