MasterChef Türkiye'ye hüzünlü veda! Ağlayarak ayrıldı

MasterChef Türkiye 2021'in yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı. İşte MasterChef'ten elenen isim...

MasterChef Türkiye'ye hüzünlü veda! Ağlayarak ayrıldı

MasterChef'te bu hafta eleme adayı olan Pelin, Emre, Burcu, Dilara, Mert ve Hasan tezgah başına geçerek şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı.

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren'in potaya gönderdiği Pelin, bu haftanın 1. eleme adayı oldu. Sonrasında toplanan konseyde ise en çok oyu alan Emre ise haftanın ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef’te ikinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sergen, Burcu'yu eleme potasına gönderdi. Sonrasında ise konseyde oylama yapıldı. İsmi en çok yazılan Dilara ise haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye'ye hüzünlü veda! Ağlayarak ayrıldı - Resim : 2

MasterChef'te son bireysel dokunulmazlığı kazanan Azize, haftanın 5. eleme adayı olarak Mert'i seçti. Kırmızı takımdaki oylamada ise adı en çok yazılan Hasan, 6. eleme adayı oldu.

Şeflerin kararına göre bu hafta MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı Emre oldu.

Emre elendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Mehmet Şef'in 'Seni ilk beş yarışmacı arasında görüyordum' dediği Emre yarışmaya ağlayarak veda etti.

MasterChef Türkiye'ye hüzünlü veda! Ağlayarak ayrıldı - Resim : 3