Mehmet şefi çileden çıkarmıştı! Kim olduğu ortaya çıktı

Bu sezon MasterChef yine reytinglerde üst sıralarda yerini almayı başarırken yarışmada dikkat çeken bir de oyuncu yer aldı. Mehmet Şefi çileden çıkaran yarışmacı bir anda fenomen oldu ve takipçi sayısını katladı.

Mehmet şefi çileden çıkarmıştı! Kim olduğu ortaya çıktı

MasterChef’de sevilen yarışmacı Tunahan AK’ın kim olduğu ortaya çıktı. Mehmet Şefin “Sen kamera şakası mısın” sözleriyle dikkatleri üzerine toplayan yarışmacı Tunahan Ak kısa sürede büyük patlama yaşadı.

Yarışmacı seçimi sırasında, Mehmet Şefin, “Seni neden yarışmaya alalım?” sözlerini dile getirmesi üzerine Masterchef Tunahan “Sokağa çıkma yasağı başlayacak “he” de şefim” diyerek milyonları şaşırtmıştı.

Somer Şef ise bu tepki karşısında gülmekten ağladı desek yanlış olmaz.

Peki MasterChef’de verdiği cevaplarla hem jüriyi hem de izleyenleri şaşırtan Tunahan Ak kimdir?

Yarışmaya seçildikten ve elemeyi geçtikten sonra önlüğü kapan Tunahan Ak yine söyledikleriyle şaşırttı. Hatta bu sefer jüriyi bile kızdırdı. Önlüğü alan Tunahan Ak, ”Bunun bedeni M’ni, bunun bedeni ney?” sorusuyla jüri üyelerini şok içerisinde bırakmış ve Mehmet Şef’i sinirlendirmişti. Mehmet Şef ise, “Benim sabrımı sınama” sözlerini dile getirmiş sinirlenmişti.

Mehmet şefi çileden çıkarmıştı! Kim olduğu ortaya çıktı - Resim : 2

Bir anda sevilen yarışmacının kim olduğu ortaya çıktı. ttuanahank olarak bilinen yarışmacı instagramda da bir anda popüler oldu.

Tunahan Ak’ın yarışmada kendini duyurmasıyla birlikte Instagram 60,9 bin takipçiye ulaştı.

Acun Ilıcalı’ya kısa sürede 6 milyon izlenme bırakan yarışmacı. MasterChef’in gözbebeği olarak anılmaya başlandı.