MasterChef'te gergin anlar! Tahsin ile Esra birbirine girdi

Her akşam ilgiyle izlenen ve ekranların reyting rekorları kıran yarışması MasterChef All Star'da gerginlik çıktı. Yarışmanın bu haftaki dış çekimi Aydın'da yapıldı. Ödül oyununda Tahsin ve Esra arasında gergin anlar yaşadı. Esra, Tahsin'e şaka yollu takılırken, Tahsin ise sert çıktı. İşte o anlar...

MasterChef'te gergin anlar! Tahsin ile Esra birbirine girdi

MasterChef All Star bomba gibi bir bölümle ekrana geliyor. Esra, ödül oyunu sırasında Tahsin'i alaya alarak bir göndermede bulundu. Tahsin bir süre sonra buna karşılık verince Esra dayanamayıp patladı.

ÖDÜL OYUNUNDA GERGİNLİK

MasterChef'te gergin anlar! Tahsin ile Esra birbirine girdi - Resim : 1

Esra, Hasan'a "Birisi onlara iç hazırlıyordur. Ben kendi içimi de kendim hazırladım." dedi ve Tahsin'e şaka yollu takıldı.

"ÖNCE TARİFİNİ ALDIĞINIZ BÖREĞİ YAPACAKSINIZ ESRA HANIM!"

Esra'nın "Tahsin'e baklavayı hatırlatın, sonra diğer börekleri hatırlatın" sözlerine genç yarışmacıdan yanıt gecikmedi. Tahsin, "Önce tarifini aldığınız böreği yapacaksınız Esra Hanım!" dedi.

TAHSİN, ESRA'YA PATLADI: "ANNEM DEME BANA"

MasterChef'te gergin anlar! Tahsin ile Esra birbirine girdi - Resim : 2

Programın ilerleyen dakikalarında Sergen "Okuyalım yine istatistikleri. Şefim lütfen hatırlatır mısınız?" dedi. Esra, ona "Hayır, istatistikler falan nereden çıktı Sergen, anlamıyorum ki?" sözleri ile karşılık verdi. Tahsin "Ne oldu şimdi şakalaşırken bir anda ciddiye aldın?" diye sorunca ipler gerildi. Esra "Annem bak!" diyerek açıklamada bulunurken Tahsin "Aynısını yaptın, annem deme bana! Siz yapınca şaka oluyor, biz yapınca ciddiye alıyorsunuz" ifadelerini kullandı.