Mehmet Ali Erbil'in "Teliflerini kumar için sattı" dediği Serdar Ortaç'tan olay itiraf

Kumar alışkanlığı nedeniyle geçmişte 50 milyon TL kaybeden Serdar Ortaç, yakın dostu Mehmet Ali Erbil’in gözleri dolarak hakkında yaptığı açıklamaya ne tepki verdi? Ünlü popçu evlenmeye hazırlandığı şarkıcı Seçil Gür’den neden ayrıldı?

Serdar Ortaç Bebek’te müdavimi olduğu bir mekan çıkışı kameralara takıldı. Ünlü popçuya Kıbrıs’taki otellerde kumar borçlarına karşılık konser verdiği iddiası soruldu. Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan’a boşanma protokolünde 1 milyon TL vermeyi taahhüt ettiğini ancak araya pandemi girince borcunu ödeyemediğini belirtmişti.

Yakın dostu Mehmet Ali Erbil, kumar alışkanlığı nedeniyle geçmişte 50 milyon TL kaybeden Serdar Ortaç’la ilgili katıldığı “40” programında gözleri dolarak çok çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Serdar Ortaç, “Hanım” diye seslendiği ve evlenmeyi planladığı Seçil Gür’den ikinci kez ayrıldığını söyledi. Ünlü popçu, hatıra fotoğrafı çektirdiği hayranına hediyeler de verdi.

Öte yandan Seçil Gür, ayrılık sonrası sosyal medya sayfasından “Bişey söylicem, ben yine susucam. Hepinizi çok seviyorum” açıklamasını yazdı.