Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Bozdoğan’ın aracına silahlı saldırı!

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı yapıldı, araçta kimsenin olmadığı öğrenildi. Memleket Partisi ise olayla ilgili "Bu alçakça saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar derhal yakalanmalıdır. Saldırılarınıza, baskılarınıza ve alçaklığınıza asla boyun eğmeyeceğiz." açıklamasını yaptı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise "Korkmayacağız, susmayacağız, boyun eğmeyeceğiz. Memleket Partisi dimdik ayakta!" açıklamasını yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında Tarsus'un Yüksekköy Mahallesi'ne giden Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan (30), araçtan indikten bir süre sonra aracı pompalı tüfekle kurşunlandı. Kimsenin yararlanmadığı olayda jandarma ekipleri eylemi yapanların bulunması için çalışma başlattı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise başka yerdeki programı esnasında öğrendiği olayı şiddetle kınarken, "Kimse bizi yolumuzdan alamayacak" dedi. Olay yeri inceleme ekipleri araç ve çevresinde inceleme yaptı.
Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Bozdoğan’ın aracına silahlı saldırı! - Resim : 1
İNCE: KORKMAYACAĞIZ, SUSMAYACAĞIZ, BOYUN EĞMEYECEĞİZ
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olayla ilgili "Alçakça düzenlenen silahlı saldırıyla bizleri korkutabileceğini zannedenler; korkmayacağız, susmayacağız, boyun eğmeyeceğiz. Memleket Partisi dimdik ayakta!" açıklamasını yaptı.
Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Bozdoğan’ın aracına silahlı saldırı! - Resim : 2
MEMLEKET PARTİSİ: BU ALÇAKÇA SALDIRIYI YAPANLAR VE YAPTIRANLAR DERHAL YAKALANMALIDIR
Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabı X'ten yapılan açıklamada "Tarsus Belediye Başkan Adayımız Ozan Bozdoğan’ın aracına silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Belediye Başkan Adayımızın sağlık durumu iyidir. Bu kurşunlar yalnızca Memleket Partisi’ne ve adayımıza değil, demokrasimize ve Tarsus halkının iradesine karşı sıkılmıştır. Bu alçakça saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar derhal yakalanmalıdır. Saldırılarınıza, baskılarınıza ve alçaklığınıza asla boyun eğmeyeceğiz." denildi. 

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Bozdoğan’ın aracına silahlı saldırı! - Resim : 3
NE OLMUŞTU?
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın adaylığı CHP'nin itirazı üzerine düşürülmüştü. Sonrasında Memleket Partisi, Haluk Bozdoğan'ın oğlu Ozan Bozdoğan'ı Belediye Başkan Adayı olarak göstermişti.