Mert Hakan Yandaş'tan şikayetçi olacak!

Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmişti. Mert Hakan Yandaş'ın ''Güvenlik görevlisi saldırdı' iddiası üzerine, stat güvenlik görevlisi sarı-lacivertli futbolcudan şikayetçi olacağını açıkladı.

Mert Hakan Yandaş'tan şikayetçi olacak!

Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmişti. 

Karşılaşma sonunda tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş "Ama ben ısınırken, güvenlik görevlisi bana saldırıyor. Alışmışlar rahatlığa. Konuşmayalım, efendi gibi duralım diyoruz… Adam görevli, bana hareket yapıyor, sonra da susmamı bekliyorlar! Kimden geliyor bu rahatlık? Geçen sene son maçta da bunlar oldu! Güvenlik, polis görevlisi… Bana saldırdılar. Biz de bu vatanın evladıyız, ne yaptık? Yapmayın! Herkes işini yapsın! Yazık günah! Dünyayı kurtarmıyoruz. Bir sakin olun" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Mert Hakan Yandaş'tan şikayetçi olacak! - Resim : 1

''Güvenlik görevlisi saldırdı' iddiası üzerine, stat güvenlik görevlisi sarı-lacivertli futbolcudan şikayetçi olacağını açıkladı.

Sabah'ın haberine göre Mert Hakan Yandaş'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü özel güvenlik görevlisi de aynı sebeple oyuncudan şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

İddiaları reddeden güvenlik görevlisi, Mert Hakan Yandaş'ın kendisine küfrettiğini ve sonrasında yalan beyanda bulunduğunu savundu. Söz konusu güvenlik görevlisi yaşanan gerilim esnasında çekilen görüntülerin incelenmesi halinde gerçeklerin ortaya çıkacağını da sözlerine ekledi.