Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını Sevgililer Günü'nde ilan etti!

Ödüllü oyuncu Merve Dizdar, şu sıralar yayınlanan "Ömer" dizisinde ekranlara geliyor. 2021 yılında Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar aradığı aşkı buldu. Bir süredir Cihan Ayger ile birlikte olduğu iddia edilen ünlü isim, Sevgililer Günü'nde aşkını sosyal medyadan ilan etti.

Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını Sevgililer Günü'nde ilan etti!

Ekranın çok izlenen dizilerinden olan "Ömer" de rol alan ve 76'ncı Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Merve Dizdar, yeni bir aşka yelken açtı. Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını sosyal medya hesabı üzerinden, Sevgililer Günü'nde ilan etti.

Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını Sevgililer Günü'nde ilan etti! - Resim : 1

Oyuncu Merve Dizdar, yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filmi ile Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştu. İki sezonda Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de Nisa karakterini canlandıran Merve Dizdar, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını Sevgililer Günü'nde ilan etti! - Resim : 2

"MERVOŞ-TOP 10"

2021 yılında Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar aradığı aşkı buldu. Bir süredir Cihan Ayger ile birlikte olduğu iddia edilen ünlü isim, aşkını sosyal medyada ilan etti.

Sevgilisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Dizdar, paylaşımına "Benim top 10’um hakkında biraz konuşalım mı?" notunu düştü.

Cihan Ayger de Dizdar ile verdiği pozları kendi sosyal medya hesabından "Mervoş - Top 10" diyerek paylaştı.

 Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını Sevgililer Günü'nde ilan etti! - Resim : 3

"SADECE BİTTİ"

Öte yandan Merve Dizdar, 2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar’la ayrılık kararı aldıklarını "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler. Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum" diyerek duyurmuştu.

Cihan Ayger de 2020 yılında Elif Boyner’le nikah masasına oturmuş, ancak evlilikleri bir yılda sona ermişti.

Merve Dizdar, Cihan Ayger ile aşkını Sevgililer Günü'nde ilan etti! - Resim : 4