Yasak Elma yıldızı Berk Oktay'dan trans bireyle ilişki iddialarına ilk açıklama!

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile cinsel görüntüleri ifşa olan ve Eda Ece ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinin yıldız ismi Berk Oktay, Birsu adlı trans bireyle cinsel ilişki iddiasına yanıt verdi.

Yasak Elma yıldızı Berk Oktay'dan trans bireyle ilişki iddialarına ilk açıklama!

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile cinsel görüntüleri ifşa olan ve ünlü oyuncu Eda Ece ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinin yıldız ismi Berk Oktay Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Birsu adlı trans bireyin cinsel ilişki iddialarına yanıt verdi.

Sosyal medyada +18 görüntüleri ifşa olan Yasak Elma'nın yıldız ismi Berk Oktay, eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile mahkemelik olmuştu. Karara bağlanan davada Şarapçıoğlu, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verilmişti.

 Bu davanın ardından ise Berk Oktay hakkında ortaya atılan bir iddia, magazin gündemini derinsen sastı.

Beyaz TV ekranlarında yayımlanan Söylemezsem Olmaz isimli programın sunuculuğunu yapan Seren Serengil'e ulaşan trans birey Birsu Hanım, Berk Oktay ile cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Yasak Elma yıldızı Berk Oktay'dan trans bireyle ilişki iddialarına ilk açıklama! - Resim : 2

 

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun birlikte olduğu dönemde komşusu olduğunu belirten Birsu adlı trans birey, "Berk'le ben köpeğimi gezdirirken sitede karşılaştık. Sonra evime geldi ve biz birlikte olduk. Cinsiyetimi değiştirdikten sonra da Berk bana artık benim kadınımsın dedi" ifadelerini kullandı.

Birsu adlı trans birey konuşmasına şöyle devam etti:

"Sabah kalkınca Merve'ye yaşattığımız bu durumdan dolayı vicdan azabı çektim. Ancak ben o zaman cinsiyet değiştirme sürecinde olduğum için östrojen ilaçları kullanıyordum ve kendime engel olamadığım için birkaç kez beraber olduk." 

Yasak Elma yıldızı Berk Oktay'dan trans bireyle ilişki iddialarına ilk açıklama! - Resim : 5

 Ünlü oyuncu Berk Oktay, sessizliğini bozdu

 Oktay kendisine trans bireyle ilişki iddiası için ilk kez açıkladı.

Berk Oktay, bu konu için de "Aklıselim olan herkes neyin ne olduğunu görüyor" diyerek, "İddialara gülüp geçtiğini belirten Oktay "Ben bunlara sadece gülüp geçiyorum. Güzel bir işim, çok güzel bir ilişkim var. Onun dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. Bugüne kadar bütün davalarımı kazandım, bundan sonrakilerde de adalet gerekli cevabı verecektir" ifadelerini kullandı.