Messi'den dünyayı sarsan hamle! Öyle bir yerde görüldü transfer iddiaları alevlendi

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin Suudi Arabistan’da görülmesi sonrası transfer dedikoduları ayyuka çıktı. Yıldız futbolcunun Al Hilal için Suudi Arabistan'da olduğu iddia ediliyor.

2022 Katar Dünya Kupası’nda Arjantin ile şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, Fransız ekibi PSG’de zorlu günler yaşıyor. Özellikle takımının UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu’nda Bayern Münih’e elenmesi sonrası eleştirilerin odağında yer alan Messi’nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Messi'den dünyayı sarsan hamle! Öyle bir yerde görüldü transfer iddiaları alevlendi - Resim : 1

600 MİLYON EURO TEKLİF EDİLMİŞTİ

Arjantinli yıldızı PSG takımda tutmak isterken eski takımı Barcelona ise yeniden kadrosuna katmak istiyor. Bu takımların yanı sıra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal de Messi’yi transfer etmek isteyen takımlar arasında yer alıyor. Arabistan ekibinin futbolcuya iki sene için 600 milyon Euroluk kontrat teklif ettiği, futbolcunun bu teklifi reddettiği öne sürülmüştü.

Messi'den dünyayı sarsan hamle! Öyle bir yerde görüldü transfer iddiaları alevlendi - Resim : 2

ARABİSTAN’DA GÖRÜLDÜ

Ancak ortaya çıkan bir görüntü, iddiaları kuvvetlendirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde Messi’nin özel uçuş salonundan çıktığı görüldü. Bunun üzerine Messi’nin Al Hilal için Suudi Arabistan'da olduğu iddia edildi.

Messi'den dünyayı sarsan hamle! Öyle bir yerde görüldü transfer iddiaları alevlendi - Resim : 3

Öte yandan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo da Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyiyor.

PSG formasıyla bu sezon 37 maça çıkan Messi, 20 gol attı, 19 asist yaptı.