Görüntü metroda kaydedildi

Metroda cep telefonu kamerasıyla görüntülenen yaratığın ne olduğu çözülemedi. Meraklıları internette onlarca teoride bulundu ancak herkes gerçeği merak ediyor. Yaratığın videosu sosyal medyada hızla yayıldı.

Rus metrosunda bir cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerin bir video paylaşım sitesine yüklenmesinin ardından komplo teorileri havada uçmaya başladı. Görüntüsü yılana benzeyen beyaz renkli ve kırmızı gözlü yaratığın ne olduğu konusunda en kafa karıştıran konu ise koza benzeri bir şeyin içinden çıkması.

Video paylaşım sitesindeki ünlü bir komplo ve uzaylı kanalında yayınlanmasının ardından viral şekilde yayılan videonun altına birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. Zemine yerleşmiş kozanın içinden yavaşça çıkan yaratığın ışıktan rahatsız olarak geri içeri girdiği görülüyor. Boyutlarından ve baş yapısından dolayı yavru bir yılanı andıran canlının ne olduğu netliğe kavuşmadı.

Kullanmayan bir metro yolunda çekilen görüntüler için, uzaylı bir yaratık yorumu yapılırken, canlının parazit olabileceği de ileri sürüldü. Kozadan ayrılmak üzereyken ışığı fark edince geri dönen canlının bir tür bilinmeyen yabancı yumurtanın içinde geliştiği yorumları yapılırken, bir çok insan albino bir yılan olduğunu ifade etti.