MEB ve Abdi İbrahim iş birliği protokolü imzaladı

Milli Eğitim Bakanlığı, Abdi İbrahim Otsuka ile öğrencilerde ruh sağlığı bilincini geliştirecek ve bu alanda farkındalık oluşturacak eğitimlerin ve geliştirilecek dijital içeriklerin çerçevesini belirleyen bir iş birliği protokolü imzaladı.

MEB ve Abdi İbrahim iş birliği protokolü imzaladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Abdi İbrahim Otsuka ile iş birliği protokolü imzaladı. Ortaklaşa geliştirilecek dijital içeriklerin çerçevesinin belirlendiği protokol kapsamında, veli ve öğrencilerde ruh sağlığı bilincini geliştirecek ve bu alanda farkındalık oluşturacak eğitimler verilecek.

İmzalar Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl Yılmaz ve Abdi İbrahim Otsuka Şirket Yöneticisi Elif Elkin’in katılımıyla Ankara’da atıldı.

İş birliği protokolü kapsamında Abdi İbrahim Otsuka öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik tüm yazılı ve görsel dijital eğitim içeriklerini hazırlayarak Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün onayına sunacak. Bakanlık onayının ardından belirlenen program Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) yayınlayacak.