Milli Takım, Hırvatistan maçı hazırlıklarını tamamladı! İki yıldız takımdan ayrı çalıştı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında D Grubu'nda 7.maçında Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacağı maçın son antrenmanını İstanbul’da yaptı. İki futbolcu takımdan ayrı çalıştı.

Milli Takım, Hırvatistan maçı hazırlıklarını tamamladı! İki yıldız takımdan ayrı çalıştı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda, Hırvatistan ile yarın Osijek şehrinde karşı karşıya gelecek. Milliler bu maç için İstanbul’da son antrenmanını İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirdi.

Milli Takım, Hırvatistan maçı hazırlıklarını tamamladı! İki yıldız takımdan ayrı çalıştı - Resim : 1

BASIN KAPALI ANTRENMAN

Video görüntüleri eşliğinde yapılan taktiksel hazırlık sonrasında antrenman sahasına geçen ay-yıldızlılar, basına kapalı bir çalışma yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda sırasıyla pas ve taktiksel çalışmalar yapıldı, son bölümde ise dar alanda kısa bir çift kale maç oynandı.

Milli Takım, Hırvatistan maçı hazırlıklarını tamamladı! İki yıldız takımdan ayrı çalıştı - Resim : 2

İKİ FUTBOLCU TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Yusuf Sarı ile Merih Demiral bugünkü çalışmalarını takımdan ayrı olarak gerçekleştirdi. Millilerin, bu sabahki antrenmanını TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da takip etti.

A Milli Takım kafilesi, bugün saat 15.00'te Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Havalimanı'ndan Hırvatistan'ın Osijek kentine gitti.

Milliler, maçın oynanacağı Opus Arena'da TSİ 18.15'te yürüyüş yapacak. Yürüyüşün ardından, TSİ 19.00'da A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcu stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.