Minik kızlarının bağımlılığından kurtulması için yeni dost hediye ettiler. Sonunun böyle olacağını kimse tahmin edemedi

Minik kızlarının internet bağımlılığından kurtulması için harekete geçen ebeveynleri, çareyi kızlarını ekrandan uzak tutması için bir köpek almakta buldu. Kızlarının köpekle oynayarak tablet ya da telefon ekranlarından uzak durmasını planlayan aile, sonunun böyle olacağını tahmin edemedi. Çünkü kızları kısa bir süre sonra yeni dostunu da ekrana alıştırdı ve birlikte internetten bir şeyler izlemeye başladılar.

Doktorlar, bebek ve çocukların mümkün olduğunca ekranlardan uzak durmasını tavsiye ediyor. Bu tavsiyeye uymak isteyen bilinçli aile de tam bir internet bağımlısı olan kızlarını bu durumdan kurtarmak içn çözüm ararken çareyi kızlarına köpek almakta buldu. Yeni dostuyla oyun oynayıp gezerken ekrandan uzak durmasını planladıkları kızlarının son halini kaydeden aile, köpeği aldıktan sonra sonunun böyle olacağını tahmin edemedi. Kızlarının ve köpeğinin son halini kayda alan ebeveynler, izleyicileri güldürdü. Çünkü küçük kızları, yeni dostunu da ekrana alıştırmış, birlikte yere uzanıp tabletinden bir şeyler izliyorlardı. 

Minik kızlarının bağımlılığından kurtulması için yeni dost hediye ettiler. Sonunun böyle olacağını kimse tahmin edemedi - Resim : 1