Oyunda yürüyün, gerçekte para kazanın! Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirin!

Oyunda yürüyerek para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizi Move To Earn dünyasına götürüyoruz. Açık havada futbol oynayarak, yürüyerek, koşarak para kazanabilirsiniz. STEPN projesinin ortaya çıkmasıyla popüler olan Move-to-Earn ile kazancınızı paraya çevirin. İşte detaylar...

Oyunda yürüyün, gerçekte para kazanın! Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirin!

Günlük hayatınızda eksta para kazanmak istiyorsanız tam da size göre bir proje ile karşınızdayız: Move to Earn. Fiziksel hareketler ile para kazanileceğiniz bu model, son dönemde STEPN projesinin ortaya çıkması ile popüler hale geldi. İnsan hareketlerini takip eden ve  bir sensör yardımıyla bu hareketleri ölçen Move to Earn dünyasında yürüyerek bile para kazanabilirsiniz. Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirebilir hem de günlük yaşantınızı fiziksel egzersizlerle daha hareketli bir hale getirebilirsiniz. 

Oyunda yürüyün, gerçekte para kazanın! Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirin! - Resim : 1

MOVE TO EARN İLE KAZANCINIZI GERÇEK PARAYA ÇEVİRİN

İnsan hareketiyle birebir bağlantılı olan Move to Earn, insan hareketini takip ederek, bir sensör yardımıyla kişinin bu hareketleri ölçen bir teknoloji modelidir. Günlük hareketler saysesinde Move to Earn ile para kazanabilirisiniz. Play-to-Earn’e kıyasla daha avantajlı bir model olan Move to Earn ile kullanıcılar devamlı telefonlarına bağlı kalmak zorunda da kalmazlar. Belirli bir süreler karşılığında, belirli ödüller kazanılır ve kullanıcıların yalnızca belirli bir süre fiziksel olarak aktif olmaları gerekir. 

Oyunda yürüyün, gerçekte para kazanın! Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirin! - Resim : 2

Play-to-Earn'e göre  Move to Earn'nın avantajları

Move to Earn'de oyuncular fiziksel aktiviteler ile para kazanabiliyorken, para kazanmak için Play-to-Earn oyunlarına katılmak gerekmiyor. Move-to-Earn'nın en büyük avantajı ise kullanıcıların 7/24 telefona bağlı olması gerekmiyor olması. Yalnızca değerli bir ödül kazabilmek için belirli sürelerde fiziksel olarak aktif olmaları gerekiyor.

Move-to-Earn’nın ikinci en büyük avantajı ise kullanıcılarını hareketsiz bir şekilde oturmak, telefona tıklamak yerine egzersiz yaparak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlaması. Bu sayede parkta yürüyeke, temiz hava alarak proje tokeninizi alabilirsiniz.

Oyunda yürüyün, gerçekte para kazanın! Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirin! - Resim : 3

Move-to-Earn nişinde açık ara en baskın oyuncu STEPN olarak karşımıza çıkıyor. STEPN, günümüzün en iyi M2E kriptolarından biri. Solana tabanlı bir yaşam tarzı uygulaması olan STEPN'in, GameFi ve SocialFi öğeleri, kullanıcıları ödül kazanmak için fiziksel hareket etmeye teşvik etmek için birleştiriliyor. 

MOVE TO EARN İLE KAZANCINIZI GERÇEK PARAYA ÇEVİRİN!

Peki Move to Earn sistemi nasıl çalışıyor? Cep telefonundaki STEPN uygulaması ile GPS aracılığıyla oyuncuların hareketleri takip ediliyor. Kullanıcıları yürümek, jogging yapmak veya koşmak karşılığında zorluk derecesine orantılı olarak Green Satoshi Tokens (GST) denilen uygulama içi tokenle ödüllendiriyor.

Oyunda yürüyün, gerçekte para kazanın! Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirin! - Resim : 5

Peki bu tokenler nasıl paraya çevriliyor?

Kazandığınız token ödüllerinizi USD Coin (USDC) veya Solana (SOL) ile takas edilebilir ve Move to Earn ile kazancınızı gerçek paraya çevirebilirsiniz. Kazancınızı paraya dönüştürmek istemiyorsanız bu tokenler ile daha fazla spor ayakkabı alabilir ya da sahip oldukları bu spor ayakkabı NFT’lerini yükselterek daha fazla token kazanabilirsiniz.