Yeni sezona başlayan Müge Anlı'daki değişiklik anında fark edildi

Müge Anlı ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yeni sezonuna bugün başladı. Müge Anlı'daki değişiklik izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Yeni sezona başlayan Müge Anlı'daki değişiklik anında fark edildi

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı sunucusu Müge Anlı, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına bugün başladı. Sevenlerinin merakla beklediği programda Müge Anlı'daki değişiklik anında fark edildi. Anlı'ya onlarca çiçek de geldi. İşte Müge Anlı'daki değişiklik...

Müge Anlı'daki değişiklik ne?

Yeni sezona başlayan Müge Anlı, sevenleriyle kavuştu. Müge Anlı'daki değişiklik anında fark edildi. Müge Anlı geldiğinde eşinin soyadının da yazması dikkatlerden kaçmadı. O artık Müge Anlı Yüzbaşıoğlu. 

Yeni sezona başlayan Müge Anlı'daki değişiklik anında fark edildi - Resim : 1

Müge Anlı'ya onlarca çiçek geldi

Yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya onlarca çiçek geldi. Çok mutlu olan başarılı sunucu bu sevincini seyircilerile de paylaştı.

 

DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin nasıl öldü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni sezon DJ Gezgin cinayetiyle başladı. DJ Gezgin lakaplı Radyocu Mehmet Karahan'dan 2017 yılından beri haber alınamıyor.

Müge Anlı'nın kapısını abla Fatma Karadağ çalmıştı. Karadağ, eski sevgilisi Cemal Durmaz'ı suçladı. İşkenceyle ilgili çelişkili ifadeler yeğen Alim Karadağ'ı cinayetin kilit ismi haline getirdi. Cinayetin kokmaması için buz kalıpları kullanıldığı iddiası da tüyler ürpertti.