İki ödül birden alan Müge Anlı, "Benimki" deyip eşiyle arasında geçen diyaloğu anlattı!

Müge Anlı, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde 2 ödül birden aldı. Teşekkür konuşması yapan Anlı, "Benimki" deyip eşiyle arasında geçen diyaloğu anlattı.

İki ödül birden alan Müge Anlı, "Benimki" deyip eşiyle arasında geçen diyaloğu anlattı!

Pantene Altın Kelebek ödül töreni dün gerçekleşti. En iyi gündüz kuşağı programı ödülünü alan Müge Anlı, aynı zamanda en iyi kadın sunucu ödülünü de aldı. Rekor bir oy alan Anlı, programında eşiyle arasında geçen diyaloğu da paylaştı.

"Bütün oylar bizim"

Canlı yayınlarda konuşurken heyecanlandığını, kendi programında ise evinin salonunda gibi hissettiğini söyleyen Müge Anlı "Burada daha rahatım" dedi. Seyircilerine teşekkür eden Müge Anlı "Bizim bu izleyicilerimiz çılgınlar" dedi. Aldığı ödülde bütün oylarının kendisinin aldığını belirten Anlı başarısını kutladı.

İki ödül birden alan Müge Anlı, "Benimki" deyip eşiyle arasında geçen diyaloğu anlattı! - Resim : 1

"Benimki" deyip eşiyle olan diyaloğunu anlattı

"Hadi bunu da anlatayım" diyerek söze giren Müge Anlı "Evlendik işte biz. Bu kadar dualarla evlenen çok az insan vardır. Hepinize minettarım. Abuk subuk haberler de çıkıyor. Kotü niyetli birkaç kişi biliyorum. Allah şifalarını versin" dedi. Anlı eşiyle olan diyaloğunu ise şöyle anlattı: "Tıklanmak için haber yapanlar da oluyor. Başta benim eşim hepsine bakıyordu. Bunu da yazmışlar nasıl yazarlar diye. Ben diyordum ki okuma, alış. Sonuçta yüz kişiden 99'u destekleyip aradan 1 kişi çıkıyorsa sen de dua et, Allah şifasını versin diyordum. Sonra benimki şöyle diyordu: "Seninkiler sonuna kadar hakkını arıyor". İzleyicilerimin bizim evdeki adı başta seninkilerdi, şimdi bizimkiler oldu.