Filmleri aratmayan operasyon! Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı ve ekibi Fatih ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çabalarıyla komşusu tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Asu'yu buldu. Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı.

Filmleri aratmayan operasyon! Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine nefes kesen dakikalar yaşandı. 26 Ağustos'ta komşusuyla konsere giden bir daha geri dönmeyen lise öğrencisi Asu, Fatih ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yardımıyla Müge Anlı ve ekibi tarafından bulundu. Gözü yaşlı baba kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Müge Anlı operasyon sonrasında övgüler alınca gözyaşlarını tutamadı. 

Asu'nun kurtarılması nefes kesti

Müge Anlı'nın ekibi polisin yardımıyla filmleri aratmayan operasyon ile 15 yaşındaki Asu'yu kurtardı. 15 yaşında komşusu tarafından kaçırılan genç kızın kurtarılması için Yasemin isimli genç kız Müge Anlı'nın ekibi ile işbirliği yaptı. Genç kızın kurtarılma anı nefes kesti. 

Komşusu tarafından alıkonulmuştu

Yasemin isimli genç kız, Asu'nun kurtarılması için Arife Aslan ile mesajlaştı. Arife Aslan kendisini Aslı diye tanıtıyordu. Yasemin isimli genç kız Arife Aslan ile buluşma ayrladı. Arife Aslan'ın kendisine "Seni de kulübe yazdıralım günlük 2 bin TL kazanırsın" dediğini ifade etti. 

Filmleri aratmayan operasyon! Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı - Resim : 1

Müge Anlı'da filmleri aratmayan operasyon

Buluşma noktasına gelindiğinde Müge Anlı'nın ekibi Yasemin isimli genç kızı uzaktan izledi. Önce Yenikapı'da buluşma ayarlayan kadın daha sonra da Taksim'de buluşma yeri ayarladı. Komşu Arife Aslan kameraları görünce kaçmaya çalıştı. Arife Aslan Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Filmleri aratmayan operasyon! Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

Genç kız devlet koruması altına alındı

15 yaşındaki Asu ise devlet koruması altına alındı. Arife Aslan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.