Stüdyo buz kesti! Komşu ifadesi olayı karıştırdı

Müge Anlı'nın programında çözülmeye çalışılan Osman Büyükşen ve Büşra Büyükşen cinayeti hakkında yayına bağlanan komşunun ifadeleri damga vurdu.

Stüdyo buz kesti! Komşu ifadesi olayı karıştırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla tanınan Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak istiyor.

Müge Anlı ve ekibi canlı yayında korkunç cinayeti aydınlatmak için yoğun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükşen'in sinir krizi geçirdiği ve Müge Anlı'nın gözyaşlarını tutamadığı anlar, yürek burkmuştu.

Cinayetin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen katilin bulunmaması çocukları gözyaşlarına boğarken Müge Anlı ise programda mehir cinayeti olarak geçen konunun aydınlatılmasını sağlıyor.

Konya'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü.

Bügünkü canlı yayında ise o dönem yapan jandarma erin ifadeleri şoke etti. Genç adam, "Bölgeye gittiğimizde, kapı da pencereler de kapalıydı. Cinayet mahalline, aileden önce komşular geldi. Ambulans geldiğinde, Necla Büyükşen yaşıyordu" ifadelerini kullandı. Bu sözler stüdyoda soğuk duş etmisi yarattı. Çift cinayet araştırılmaya devam ediyor.

İlk kez yayınlanan güvenlik kamerası görüntüleri ise tartışmalara neden oldu. Köyde evlerin birbirine çok benzediği, Büyükşen çiftinin yan komşunun evli bir kadını 300 lira dolandırdığı, yasak aşkının yakınlarının kiralık katil tuttuğu, katillerin ise evleri karıştırarak Büyükşen ailesinin evine girdiği, Metin Büyükeşen ve eşi Necla Büyükşen'i öldürdüğü tartışıldı. Korkunç olay aydınlatılmaya çalışılıyor.

 Kaynak: Sabah