İşte Muharrem İnce'nin kurucular kurulu

Gazeteci Barış Yarkadaş tv100 ekranlarında Muharrem İnce'nin basın toplantısı düzenleyerek Memleket Hareketi'nin kurucular kurulunu ilan edeceğini açıkladı. Yarkadaş, kurucular kurulunda hangi isimlerin yer alacağını da söyledi.

tv100 ekranlarında Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programında Gazeteci Barış Yarkadaş, Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'nin kurucular kurulunu ilan edeceğini ve kurucular kurulunda yer alacak isimleri açıkladı. 

Barış Yarkadaş, Memleket Hareketi kurucular kurulunda 50 isim yer alacağını ancak 3 kurucular kurulu üyesinin ailesinde kovid 19 testinin pozitif çıkması dolayısıyla toplantıya 47 kişinin katılacağını söyledi.

Barış Yarkadaş'ın tv100 ekranlarında yaptığı açıklamalart şöyle;

"Muharrem İnce İstanbul Yeşilköy’de bir otelde saat 11'de bir basın toplantısı yapacak ve basın toplantısında Memleket Hareketi’nin kurucular kurulunu ilan edecek. O kurucular kurulunun içinde 50 isim yer alacak. Edindiğim bilgiye göre sadece 47'si yarın katılabilecek 3 kurucular kurulu üyesinin ailesinde kovid pozitif çıktığı için onlar toplantıda herhangi bir risk oluşmasın diye katılmayacak. 

Muharrem İnce yarın 50 kişinin ismini açıklayacak ama 47 kişiyle basının karşısına çıkacak. 

Kimler var?

Saat 22.52 itibariyle edindiğim bilgiye göre; Memleket Hareketi kurucular kurulunda; Bitcoin’i Türkiye'ye tanıtan kişi Ekonomist Erkin Şahinöz, Ekonomist ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Bilin Neyaptı hanımefendi, Kamu Yönetimi Doçenti İpek Özkal, Avrupa'da turizm işletmeleri sahibi olan Hüseyin Baranel, Sanayici ve aynı zamanda Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni Serkan Ufuk Akgün, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eski rektörü Profesör Ali Rıza Büyükuslu kurucular kurulunda olan isimler arasında konuşuluyor.

Kurucular kurulunun yaş ortalamasının 43 ve kadınlardan oluştuğu söyleniyor"