Murat Boz, spor hocasıyla evden online çalışıyor

Eve kapanan ünlü popçu Murat Boz, karantina boyunca kilo almamak için nasıl bir önlem aldı?

Geçen günlerde oturduğu sitede yürüyüş yapmaya çıkan Murat Boz, takipçilerine de temiz havada spor yapmaları için dışarı çıkmalarını tavsiye edince ortalık karışmıştı. Gelen tepkiler üzerine sözlerini düzelten ünlü popçu, günlerdir evinden çıkmıyor.

Evde herkes gibi hayatın normale dönmesini bekleyen Boz, geçen günlerde akrabalarıyla fotoğraflarını paylaştı ve altına “Halalarım, kuzenlerim, kuzenlerimin çocukları, annem, babam, abim... Nesiller yan yana... Çok kıymetli… O anların daha da kıymetli olduğunu fark ettiğimiz bir süreçten geçiyoruz. O anların daha da kıymetli olduğunu fark ettiğimiz bir süreçten geçiyoruz” yazdı.

Ünlü popçu korona virüs riski nedeniyle ailesiyle bir araya gelmediği için evinde tek başına kalıyor. Evini spor salonuna çeviren Boz, karantina sürecinde kilo almamak için günün yarısını spor hocası Sami Hamidi ile online spor yaparak geçiriyor.

Alışveriş için bile evden dışarı çıkmayan Boz’un tüm ihtiyaçlarını yardımcısı Erdal Kıdık alıyor. Market çıkışı görüntülenen Kıdık, Murat Boz’un evden hiç çıkmadığını ifade etti ve ardından ünlü popçunun 3.3 milyonluk cipiyle uzaklaştı.