Dilan Çıtak Tatlıses, kimlere ateş püskürdü?

Sevgilisi Levent Dörter’in ardından kendisi de korona virüse yakalanan ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, kimlere ateş püskürdü?

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sevgilisi Levent Dörter gibi korona virüse yakalandı. Tatlıses, 8 gün özel bir hastanede tedavi gören sevgilisi Dörter, eve döndükten birkaç gün sonra hastalandığını duyurdu.

Herkeste aynı semptomların olmadığına dikkat çeken Tatlıses, “Eklem ağrıları, tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır” açıklamasını yaptı. Yeni iyileşen sevgilisiyle aynı yerde kalmak yerine annesi Işıl Çıtak’ın evine giden Dilan Çıtak Tatlıses’in tedavisi sürüyor.

Tatlıses, sosyal medyada hastalığının yalan olduğunun tartışılmasına da tepki gösterdi ve şunları söyledi:

"İnsani değerlerini kaybetmiş kişilere, dikkat etmek isteyenleri bilinçlendirmek için yapmış olduğum bu bilgi paylaşımının yalan olup olmadığı tartışmalarını bırakıp bu süreyi kendilerini korumaları adına harcamalarını tavsiye ederim."

Dilan Çıtak Tatlıses, hafta başına kadar daha ilaç tedavisi gördükten sonra annesinin evinde 14 gün karantinada kalacak. Bu sürede levent Dörter, görüntülü görüşmeler yaptığı sevgilisine gitar çalarak moral veriyor.