İstedikleri şarkı çalmayınca müzisyen Onur Şener'i öldürdüler! Haluk Levent zanlıların kimlik bilgilerini verdi

Sahne aldığı mekanda istek şarkısını çalmayan müzisyen Onur Şener dövülerek öldürüldü. Haluk Levent isyan edip 3 zanlının kimlik bilgilerini verdi.

İstedikleri şarkı çalmayınca müzisyen Onur Şener'i öldürdüler! Haluk Levent zanlıların kimlik bilgilerini verdi

Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesi müzik dünyasını yasa boğdu. Sahne aldığı mekanda istenen şarkıyı bilmediği için çalmayınca 3 kişi tarafından dövülerek öldürüldü. Şener, boynuna saplanan cam parçası nedeniyle yaşamını yitirdi. Haluk Levent, zanlıların kimlik bilgilerini paylaştı. 

Haluk Levent, Onur Şener'in öldürülmesine isyan etti

Müzisyenliğin yanı sıra kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile yaptığı yardımlarla sık sık adından söz ettiren Haluk Levent, Onur Şener'in öldürülmesinin ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İnanamıyorum, Onur! Güzel kardeşim, nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz" dedi. Derneği ile irtibat haline geçen Levent, Şener'in çocuklarının tüm öğrenim masraflarını karşılayacaklarını duyurdu.

 

Haluk Levent zanlıların kimlik bilgilerini paylaştı

Onur Şener'in ölümüne neden olan kişileri öğrendiğini ileri süren Haluk Levent, yeni bir paylaşım yaparak "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur'un yüzünü bardaklarla parçalamışlar" diyerek 3 kişinin isimlerini ve mesleklerini de sıraladı.

İşte o paylaşım

İstedikleri şarkı çalmayınca müzisyen Onur Şener'i öldürdüler! Haluk Levent zanlıların kimlik bilgilerini verdi - Resim : 2

3 kişi gözaltına alındı

3 kişi gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Onur Şener'in bugün ikindi vakti Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.