NBA’nin yükselen yıldızı bir türlü akıllanmıyor! Elinde tuttuğu şeyi görenler sinirden çılgına döndü! " Tüm sezon boyunca askıya alın"

NBA ekibi Memphis Grizzlies’in yıldızı Ja Morant, bir kez daha elinde silah ile görüldü. Genç basketbolcuya bir kez da NBA yönetiminden ceza gelmesi beklenirken yıldız isime Grizzlies'in eski oyuncusu Chandler Parsons, tepki göstererek, "JaMorant'ı tüm sezon boyunca askıya alın" dedi.

NBA’nin yükselen yıldızı bir türlü akıllanmıyor! Elinde tuttuğu şeyi görenler sinirden çılgına döndü! " Tüm sezon boyunca askıya alın"

Geçtiğimiz günlerde elinde silah varken sosyal medya hesabından paylaşım yapan Memphis Grizzlies’in 23 yaşındaki yıldızı Ja Morant tepki çekmişti. Kulübünün ve NBA yönetiminin ceza verdiği genç basketbolcu bir kez daha aynı skandala imza attı.

Genç basketbolcu, sosyal medya hesabı Instagram'da canlı yayınlanan bir videoda bazı arkadaşlarıyla birlikte tekrar silahla görüldü.

Bunun üzerine Grizzlies takımından yapılan açıklamada, "Ja Morant'ın yer aldığı sosyal medya videosundan haberdarız. Ja Morant, lig incelemesine kadar tüm takım faaliyetlerinden uzaklaştırıldı. Şu anda başka bir yorumumuz yok” denildi.

NBA’nin yükselen yıldızı bir türlü akıllanmıyor! Elinde tuttuğu şeyi görenler sinirden çılgına döndü! " Tüm sezon boyunca askıya alın" - Resim : 1

DAHA AĞIR BİR CEZA ALABİLİR

NBA'in yükselen yıldızlarından 23 yaşındaki Ja Morant, bu kez çok daha ağır bir cezayla karşı karşıya kalabilir. Morant bu olay nedeniyle olay yarım sezon süreyle uzaklaştırılabilir.

Sports Illustrated, NBA franchise yöneticilerinin Adam Silver'ın Ja Morant'a örnek olması ve onu yarı sezonluk bir uzaklaştırma ile cezalandırması gerektiğini düşündüklerini yayınlıyor.

NBA’nin yükselen yıldızı bir türlü akıllanmıyor! Elinde tuttuğu şeyi görenler sinirden çılgına döndü! " Tüm sezon boyunca askıya alın" - Resim : 2

TEPKİLER ART ARDA GELDİ

Grizzlies'in eski oyuncusu Chandler Parsons, Morant'a yaptığı yaptırım talebinde bir adım daha ileri gitti: "JaMorant'ı tüm sezon boyunca askıya alın."

2001 NBA Seçmeleri'nde 1 numara ve Grizzlies'in eski bir oyuncusu olan Kwame Brown , bu yeni Ja Morant olayını öğrendikten sonra "NBA'deki en aptal o… çocuğu" olduğunu söyledi.

Ja Morant, 2023-2024 akademik yılında 5 yıllık 194 milyon dolarlık sözleşmeye imza atmıştı.