Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu yorumu: CHP’yi ele geçirmişsiniz, FETÖ’cüler bile yazıyor!

tv100'ün gündemi belirleyen programı Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Nedim Şener, 'gizli protokol' tartışmalarıyla ilgili "Kılıçdaroğlu yönetiminin girdiği her tehlikeli ilişkide biz bunlara dikkat çektik. CHP’yi ele geçirmişsiniz, bunu FETÖ’cüler bile yazıyor. Bütün bu çürüme süreci onların gözünün önünde oldu. Bu adamla sinir siyasetini kimse götüremez. Her rezilliği göze almış bir insandan, utanması olmayan bir insandan korkarım ben. Adama ne deseniz bir laf buluyor" yorumunu yaptı.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, gazeteci Nedim Şener, Emekli Hava Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş, CHP 23. Dönem Milletvekili Mehmet Sevigen, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu.

"CHP’Yİ ELE GEÇİRMİŞSİNİZ, BUNU FETÖ’CÜLER BİLE YAZIYOR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile yaptığı gizli protokol ile ilgili tartışmalara ilişkin Şener "Ümit Özdağ ile yapılan protokolden ahlaki tartışma yaratanlar hiçbirisi Sırrı Sakık'ın "Kapalı kapılar ardındaki söylenenlerin kamuoyunda deklere edilmesi gerekir"cümlesinin arkasını merak bile etmediler. Kılıçdaroğlu yönetiminin girdiği her tehlikeli ilişkide biz bunlara dikkat çektik. CHP’yi ele geçirmişsiniz, bunu FETÖ’cüler bile yazıyor. Bütün bu çürüme süreci onların gözünün önünde oldu." dedi.

"HER REZİLLİĞİ GÖZE ALMIŞ BİR İNSANDAN, UTANMASI OLMAYAN BİR İNSANDAN KORKARIM BEN"
Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Şener "Onu uyaranları tek tek partiden attıktan sonra bir yere varılabildi mi? Gelinen nokta çok açık. Kılıçdaroğlu, sinir siyasetini şimdi tabanına uygulayacak. Bu adamla sinir siyasetini kimse götüremez. Her rezilliği göze almış bir insandan, utanması olmayan bir insandan korkarım ben. Adama ne deseniz bir laf buluyor." yorumunu yaptı."



"CHP, KILIÇDAROĞLU’NUN YÖNETİMİYLE BERABER KÜRESELCİLERİN ELİNE GEÇMİŞ OLDU"
Şener ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'One Minute' çıkışından sonra operasyon başladığını ifade etti ve CHP ile ilgili dikkat çekici bir tespitte bulundu. Şener, "2009’da ‘One minute’ olayından sonra Erdoğan’a karşı operasyon başladı. Mavi Marmara olayında yine Deniz Baykal’ın desteği var, daha sonra FETÖ’nün operasyonu başladı ve muhalefeti dizayn ettiler. Ondan sonra CHP, Kılıçdaroğlu’nun yönetimiyle beraber küreselcilerin eline geçmiş oldu" dedi.