Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan itiraf! "Aramızdaki hikaye sonlandı"

Ünlü türkücü Nihat Doğan Ağustos 2022'de İranlı hayranı Arzu Doğan ile nikah masasına oturmuştu. Bir oğulları olan çiftten, üzücü haber geldi. Arzu Doğan sosyal medya hesabından haklarında çıkan haberleri doğrulayarak, "Evet, doğru; Nihat Doğan ile boşanıyoruz. Nedenini açıklamak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun." dedi.

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan itiraf! "Aramızdaki hikaye sonlandı"

Nihat Doğan ile İranlı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar), Ağustos 2022'de sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Badıkan adını vedikleri 15 aylık bir oğulları olan çift, evliliklerinde iki sene dolmadan boşanma kararı aldı. Çok konuşulan ayrılığı Arzu Doğan açıkladı.

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan itiraf! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 1

Arkadaş ortamında tanışan ve yaklaşık bir yıl aşk yaşayan Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu Doğan, 2022'de aile arasında yapılan sade bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştirmişti.

"DÜNYAM BENİM"

Ünlü türkücü, mutlu gününden karelere, "Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" notunu düşmüştü.

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan itiraf! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 2

"DÜNYADA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY EVLAT SAHİBİ OLMAKTI"

İkili, Ocak 2023'te anne ve baba olma mutluluğu yaşamış, oğullarına Badıkan adını vermişti. Kucağında bebeği ile fotoğrafını paylaşan Nihat Doğan, "Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak Cuma günü oğlum Badıkan dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden Rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime de teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bi kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim. Babalık heyecanı sahne heyecanına hiç benzemiyor. Rabbim herkese nasip etsin. Hoş geldin Badıkan" ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan itiraf! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 3

İlişkilerini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden çift, bir süredir yaşadıkları sorunları çözemeyince boşanma kararı aldı. Evlerini ayıran Nihat Doğan ve Arzu Hanım'ın, nafaka ve tazminat konusunda anlaşma sağladığı belirtildi.

'KISKANÇLIK KRİZİ' İDDİASI!

Henüz 21 ay önce mutluluğa 'evet' diyen 48 yaşındaki türkücünün, ayrılık haberi ile gündeme gelmesi hayranlarını üzdü. Boşanma kararının sebebi olarak ise konserlerden sonra evde kıskançlık krizi yaşanması gösterildi.

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan itiraf! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 4

"ARAMIZDAKİ HİKAYE SONLANDI"

Arzu Doğan, basına yansıyan haberlerden sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Takipçilerimden çıkan haber hakkında mesajlar geliyor. Evet, doğru; Nihat Doğan ile boşanıyoruz. Nedenini açıklamak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun.