Feyza Çipa, nişanlısı Kutsi ile ilgili hangi kafa karıştıran açıklamayı yaptı?

65 yaşındaki usta tiyatrocu Nilgün Kasapbaşoğlu’na ilaç götürürken görüntülenen ünlü oyuncu Feyza Çipa, nişanlısı Kutsi ile ilgili hangi kafa karıştıran açıklamayı yaptı?

Geçen hafta “Magazin Hattı” kamerasına nişanlısı Kutsi ile takılan ünlü oyuncu Feyza Çipa, bu kez tek başına görüntülendi. Aracın direksiyonuna geçen Çipa, karşısında muhabirleri görünce şaşırdı.

Feyza Çipa, 65 yaşında olan ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle alışveriş yapamayan “Huzur sokağı” dizisindeki rol arkadaşı Nilgün Kasapbaşoğlu’na ilaç getirdiğini anlattı.
Çipa, muhabirlere aynı evde yaşadığı nişanlısı Kutsi ile artık beraber alışverişe çıkmama kararı aldıklarını söyledi.

Feyza Çipa’ya geçen hafta sevgilisi Kutsi’nin sokak hayvanları için alışveriş yaptığı hatırlatıldı.
Ünlü oyuncu, nişanlısı Kutsi ile karantina sürecini nasıl geçirdiklerini anlattı. Çipa, sevgilisi Kutsi’nin mutfakta kendisinden daha hamarat olduğunu ifade etti.

Feyza Çipa, koronavirüs salgınının düğün planlarını etkileyip etkilemediğini açıkladı. Ünlü oyuncu daha sonra aldığı ilacı vermek için usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu’nun evinin önüne gitti. Sosyal mesafe kuralına dikkat eden ünlü oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu’na ilacını camdan verdi. 65 yaş yasağına uyan Nilgün Kasapbaşoğlu, “Huzur sokağı” dizisinde oğlunu canlandıran Kutsi’yi öve öve bitiremedi.