Nisa Bölükbaşı'ya akla zarar sözler! "Sevgili koynundan kalkanı..."

Survivor'ın son şampiyonu Nisa Bölükbaşı'yla ilgili tartışmalar sürüyor. Tartışmalara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Son isim ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın Nisa Bölükbaşı için öyle bir söz söyledi ki... yer yerinden inledi. İşte tüm ayrıntılar...

Nisa Bölükbaşı'ya akla zarar sözler! "Sevgili koynundan kalkanı..."

Survivor'da Nisa Bölükbaşı ile ilgili tartışmalar halen gündemde yer almaya devam ediyor. İlk olarak Batuhan Karacakaya'nın annesinin sosyal meyda paylaşımları sonrası alev alan haksızlık tartışmaları daha sonra Batuhan Karacakaya ve diğer karşıt görüşlülerin paylaşımlarıyla gündemde yerini almaya devam ediyor.

Batuhan Karacakaya'nın annesi sosyal medya hesabından paylaşım yapmış ve "Oğlumun hakkın yendi" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Daha sonra ise Acun Ilıcalı yine kendi kanalında canlı yayında açıklamalarda bulunmuş ve yer yer sert ifadeler kullanarak duruma açıklık getirmişti.

Açıklamaları sonrası tartışmaların devam ettiğini gören Acun Ilıcalı ertesi gün yine canlı yayına çıkarak noter tasdikli SMS oylamalarını açıklayarak duruma son noktayı koydu. Ancak SMS sonuçları bile tartışmaların devam etmesine engel olamadı.

Batuhan daha sonra Avatar Atakan ile buluşmuş sosyal medyadan göndermede bulunmuştu. Hedefinde hem Acun Ilıcalı hem de son şampiyon Nisa Bölükbaşı vardı.

Survivor 2022 bu tartışmalarla bitti derken bu tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Daha önce de tepki gösteren Demet Akalın öyle bir cümle kurdu ki... Görenlerin ağzı açık kaldı. Demet Akalın'ın bu açıklaması hem Acun Ilıcalı hem de Nisa Bölükbaşı'na gönderme olarak algılandı.

Demet Akalın'ın Nisa Bölükbaşı siniri

Sosyal medyada Nisa Bölükbaşı'nın fanı olduğu düşünülen bir takipçisine cevap veren Demet Akalın'ın sözleri yer yerinden oynattı.

Nisa fanı olan bir takipçi Demet Akalın'a "Senin konserine kim gelsin ki? Siz anca genç bir kızı çekememezlik yapın" şeklinde yorum yazdı. Demet Akalın ise resmen zehrini akıttı. Verdiği cevap olay oldu.

Demet Akalın'ın Sosyal Medya'da Nisa Bölükbaşı için söylediği iddia edilen o sözleri
Demet Akalın'ın Sosyal Medya'da Nisa Bölükbaşı için söylediği iddia edilen o sözleri

 

"Sevgili koynundan kalkanı hiç..."

Demet Akalın bu yoruma cevap olarak "Yok ben çalışkan insanı bile kıskanmam sevgili koynundan kalkanı hiç..." yanıtını verdi.

Demet Akalın'ın bu yorumunu herkes Nisa Bölükbaşı'na ağır bir hakaret olarak algıladı.

SURVİVOR 2022 ALL STAR

Nisa Bölükbaşı ilk kez konuştu

Nisa Bölükbaşı ise ilk kez Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Tüm tartışmalara açıklık getirdi.

Aslında bir tane başarım var. Bizim sene yedinci olmuştum. Gitmeden önce söylemiştim bu senenin farklı olacağını. Ben şampiyon olacağım demedim ama farklı bir şampiyon çıkacağından emindim. İnsanlarda farklı bakış açıkları oluşmaya başladı.

'Hep, en iyi performans şampiyon oluyor' diye alışılmış bir görüş vardı. Ama bu sene farklı bir şampiyon çıkacağını hissediyordum'

Sence sen neden şampiyon oldun?

Ben kalbimle hareket eden yarışmacıydım. O an yanlış bile olsa. Hatalarımı kabul eden kendimle barışık bir insandım. Kalbimden geçeni yaptım.

Herkes daha planlıydı, 'Bunu yapsam acaba insanlar nasıl algılar?' diye düşünüyorlardı. Aramızda 'Bugün iyi konuştum mu?' diye soranlar bile oluyordu. Ben öyle şeylere hiç takılmıyordum. Akışımdaydım.

'Yarışmada herkes kendi karakterinde olsaydı farklı olabilirdi. Bunu Yasin'e de söylemiştim. Herkes farklıydı.

En doğal olmayan kimdir?

Batuhan. Batuhan kendine çok zarar verdi boşuna. İnanılmaz tatlı ve çok zeki bir çocuk. Gerek yoktu bazı şeylere.

'Bu sene kadın şampiyon istendiği için Nisa şampiyon oldu' iddiaları hakkında konuşunda Bölükbaşı, Survivor'ın sadece performans yarışmasından ibaret olmadığını savunarak şu ifadeleri kullandı:

Ben de duydum bunları. Bir çok insan 'biz kadın şampiyon isterdik ama başarılı bir kadın' Ben de dedim ki 'başarı ama kime göre neye göre?' İşte bu 'performans her şeydir'e geliyor. Survivor parkur yarışması değil. Orada örümcek gören bağırıp çağırıyordu. Ama ben seviyordum. Bence bu da bir başarı.

Sadece performans olsaydı Nagihan, Seda, Sema elenmeyecekti. Ama sonra suçu bana atıyorlar SMS yüzünden. Ama siz bunu bilerek geliyorsunuz. Şampiyonu halk seçiyor. Kimse buna bir şey yapamaz. Sürekli eski yarışmacılardan bana laf atıyorlar. Herkesin farklı bir yapısı var, ben kaldıramadım bazı şeyleri. Herkes bir algı peşinde, insanı düşürme peşinde. Benim kullanmadığım cümleleri uyduruyolar ben söylemişim gibi. Bunlara takılmıyorum artık.

Bazı kadın yarışmacılar kadın şampiyon çıksın istiyorlardı ama başkası değil, kendileri. Onlara göre başka kadın şampiyon olamaz. Ayşe potaya kadın koyamayacaktı ama Nagihan ve beni koydu.

Son Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın bu açıklamaları sonrası nasıl bir tepki ya da yeni ne gibi bir tartışmaların ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Demet Akalın'ın sözleri karşısında Acun Ilıcalı ne gibi bir açıklama yapacak, ya da yapacak mı bu da magazin dünyası için apayrı bir merak konusu olarak gündemde yerini aldı.