Oğlak yeni ayı burçları nasıl etkileyecek?

3-9 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkileri ile başlayacağız. Oğlak burcunun 12 derecesinde meydana gelen Yeni Ay’ın Uranüs‘ten aldığı olumlu açının etkisi ile, kendimizden emin ve değişime istekli olmamız halinde aldığımız kararları uygulamaya geçirmemizi sağlayacaktır. Yeni sorumluluklar almak konusunda oldukça istekli olabiliriz. Daha gerçekçi ve somut eylemler yapabiliriz. Bu Yeni Ay ile istediğimiz şeyler için emek vermekten ve çaba göstermekten çekinmemeliyiz. Gökyüzü emek verdiğimiz her konuda ödüllerini de beraberinde getirecektir.

Bu haftanın bir diğer önemli astrolojik olayı ise, iletişimin gezegeni olan Merkür‘ün Kova burcuna geçişi olacaktır. Retro hareketi de dahil olmak üzere 10 Mart’a kadar Kova burcunda seyahat edecek olan Merkür, bireysel özgürlük ihtiyacımızı arttıracaktır. Yeni ve sıra dışı fikirlere daha açık olacağız. İnandığımız fikirleri savunmaktan çekinmeyerek, farklı bakış açıları ile olayları irdeleyerek, konulara sıra dışı çözümler üretmeye odaklı olacağız. Bu dönem, yeni buluşların ortaya çıkacağı, uzay ve teknolojik gelişmelere şahit olacağımız bir süreç olacaktır.

3 Ocak Pazartesi günü, Ay Düğümlerinin Merkür ile yapacağı olumlu açı, bizleri fikirlerimizi başka insanlarla paylaşmaya daha açık hale getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter’in Ay Düğümleri ile yapmış olduğu gergin açı hala aktif olacak. Bu açının, içinde bulunduğumuz pandemi sürecine olumsuz etkileri olacaktır. Özellikle bağışıklık sistemimizi güçlü tutmaya özen göstermemiz faydalı olacaktır.

5 Ocak Çarşamba günü, Neptün ve Venüs arasındaki uyumlu açı, ikili ilişkilerimize olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Hassasiyet ve empati yeteneğimiz artarken, başka insanların yardımına koşabiliriz. Aynı zamanda ilham yeteneğimiz de artacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, kariyer hayatınızda yeni fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir veya projelerinize olumlu yanıtlar gelebilir. Bu dönem, yeni iş kurmak veya iş değişikliği yapmak isteyen Koç burçlarını gökyüzü destekliyor olacaktır. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, sosyalleşmenizin arttığı bir dönem içine gireceksinizdir. Yeni arkadaş grupları içine dahil olabilir, arkadaşlarınızla birlikte yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay’dan en olumlu etkilenecek burçlardan bir tanesi de sizin burcunuz olacaktır. Bu etki ile birlikte yeni eğitimlere başlayabilir, yurt dışı bağlantılı işlere imza atabilirsiniz. Hukuksal bir süreç içerisindeyseniz bu etki sizler için olumlu bir şekilde neticelenecektir. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, kariyer hayatınız hız kazanacaktır. Yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Bu dönem kariyerinizi ilgilendiren konularda beklediğiniz bir haber varsa süreç hızlı bir şekilde sonuçlanabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, kredi, nafaka, vergi ve borçlar konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras haberi varsa olumlu neticelenebilir. Borçlarınızı yapılandırmak veya yatırım amaçlı yapacağınız kredi başvuruları için olumlu sonuçlanabilir. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, ilişkileriniz konusunda yeni başlangıçlar gündeminize gelecektir. Bekar olan Yengeç burçları bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam eden Yengeç burçları ise Yeni Ay etkileri ile birlikte, ilişkilerini olumlu bir şekilde yapılandırabilirler. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, gizemli olan konulara olan ilginiz artabilir ve borçlar konusuna da düzenleme getirebilirsiniz. Aynı zamanda ortak kazanımlar alanında da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, günlük hayatınızın rutinlerini düzenleyebilirsiniz. Özellikle sağlıklı beslenme ve rejime başlamak isteyen Aslan burçları için, gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Aynı zamanda iş hayatınızda yeni değişimler, yeni sorumluluklar da gündeminize gelirken, iş arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz de hız kazanacaktır. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, ikili ilişkilerinizdeki iletişim de hız kazanacaktır. İlişkilerinizde sağlıklı bir iletişim kurarak sorunlarınızı çözme eğiliminde olacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, oldukça olumlu bir etkinin altında olacaksınızdır. Bekar olan Başak burçları bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyen Başak burçlarını da gökyüzü oldukça olumlu bir şekilde destekliyor olacaktır. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, yeni iş teklifleri alabilir ve iş hayatınızda yeni projelere imza atabilirsiniz. Haricen sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeden yaptırmalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, aileniz ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, taşınma kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, aşk hayatınız da hız kazanacaktır. Bu dönem, ilişkilerinizde iletişiminiz artacaktır. Özellikle sorunlu olan ilişkilerinizi masaya yatırarak uzlaşma kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir hobiye veya spora başlamak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Özellikle kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat programı yapabilir ve yeni projelere imza atabilirsiniz. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, aile içi iletişiminiz de hız kazanacaktır. Aileniz ile sorunlarınızı çözmek için daha yapıcı bir tavır sergileyebilir ve ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, finansal açıdan oldukça olumlu etkiler altında olacaksınızdır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir veya kariyerinizden kazandığınız paralarda artışlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda yatırım amaçlı finansal birikimler yapmak için de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönemin içine giriyorsunuz. Bu dönem, zihniniz oldukça hızlı çalışırken, yeni ve farklı projeler üreterek, bu projeleri hayata geçirme yönündeki motivasyonunuz artacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelen Yeni Ay ile birlikte, değişime oldukça açık olduğunuz bir hafta sizleri bekliyorken, hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler için de gökyüzü sizleri oldukça olumlu bir şekilde destekliyor olacaktır. Bu dönem, sizleri ilişkiler açısından da güzel bir şekilde etkileyecektir. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, finansal konularınız hız kazanacaktır. Zihninizi finansal konular meşgul ederken, kendinize yeni kaynaklar yaratmak için farklı yöntemler de geliştirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ruh sağlığınızı ilgilendiren konularda harekete geçebilirsiniz. Bu dönem, göreceğiniz haberci rüyalara da dikkat etmelisiniz. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, kendinizi her açıdan daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem içine gireceksinizdir. İkili ilişkilerinizde iletişim hız kazanacaktır. Özellikle hayata geçirmek istediğiniz projeler konusunda da gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz artacaktır. Aynı zamanda arkadaşlarınızın desteğini de yakından hissedebilirsiniz. Yeni bir sosyal sorumluluk projesinde görev alabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız paralarda artışlar söz konusu olabilir. Merkür’ün Kova burcundaki seyahati ile birlikte, bilinçaltınız çok hızlı çalışmaya başlayacaktır. Bu dönem, biraz geri planda kalarak farklı ve sıra dışı fikirler üretebilirsiniz.