Okula giren hırsızlar tanınmamak için güneş gözlüğü ve maske taktı

Edirne’de bir okulda hırsızlık vakası meydana geldi. Okuldan bilgisayar ile birçok malzeme çalan 2 hırsız tanınmamak için güneş gözlüğü ve yüzlerine maske taktı ama işe yaramadı. Polis ekipleri, 2 hırsızı yakalayarak, gözaltına aldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Okula giren hırsızlar tanınmamak için güneş gözlüğü ve maske taktı

Edirne’de hırsızlar Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’ne girdi. Gece saat 04:00 sıralarında okula giren hırsızlar, 2 adet monitör, 2 adet bilgisayar kasası, bilgisayar mouse'ları, telsiz telefonu ve laptop çaldı.

Kendilerini zeki sanan hırsızlar tanınmamak için güneş gözlüğü ve maske taktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, 7 saatlik çalışmanın ardından 2 hırsızı yakaladı.

Daha sonra yapılan detaylı kimlik tespit çalışmaları sonucunda hırsızlık yapan şüphelilerin O. K. ile K. C. K. olduğu öğrenildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda bahse konu çalıntı malzemelerle birlikte O. K. ile K. C. K. kaldıkları adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı.

13 saat içinde polis ekipleri tarafından çalıntı malzemeler bulunarak okul müdürüne teslim edildi. Malzemeleri teslim alan okul müdürü polis ekiplerine teşekkür etti.

Şüpheli şahıslar O. K. ile K. C. K. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak kapalı cezaevine teslim edildi.