Ona seksi Robin Hood diyorlar

İki çocuk annesi bir kadın "Sexy Robin Hood" kullanıcı adıyla sattığı seksi selfie'leriyle engelli çocukların ihtiyaçları için 100 bin pound kazandı.

Ona seksi Robin Hood diyorlar

50 yaşındaki kadın, hayranlarının talepleri üzerine engelli çocuklara faydalı olabilmek için seksi selfie'ler çekerek satmaya başladı.

Kendisine Seksi Robin Hood diyen kadın şu ana kadar 100 bin pound topladığını ve bu parayı engelli çocuklarının ihtiyaçlarını gidermek için yeterli parası olmayan ailelere dağıttığını ve buna devam edeceğini açıkladı.

Ona seksi Robin Hood diyorlar - Resim : 1

Adı Fran Sawyer olan kadının 15 yaşındaki çocuğu Alex de beyninde tümörle doğdu. Ona tekerlekli sandalye almak istediğinde duyduğu fiyatlara inanamayan Fran bu olaydan sonra harekete geçtiğini söyledi.

İngiliz basınına konuşan Fran "Zamanımın çoğunu hastanelerde geçiriyorum. Ne kadar çok çocuğun engelleri nedeniyle odalarına mahkum olduğunu gördüm. Onların da dünyayı görme hakları var" diye konuştu.

Üç yıldır seksüalitesini kullanarak insanların fotoğraflarını satın almasını sağladığını belirten Fran, takipçileri yardım sayfasına bağış yaptıklarını gösteren makbuzların fotoğrafını gönderdiklerinde onlara seksi bir selfie'sini gönderip yardımları için teşekkür ettiğini söyledi.

İnsanların yardımcı olmak için fotoğrafları satın aldığını bildiğini söyleyen Fran "Bu beni mutlu ediyor" diyor.