OnlyFans modeline 18 yıl!

OnlyFans’ de ‘sahte barbie’ adı ile modellik yapan 24 yaşındaki Abigail White, Bristol'deki evlerinde Bradley Lewis'in kalbine bıçak saplayarak erkek arkadaşını öldürdü.

OnlyFans modeline 18 yıl!

Erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayan sahte barbie verdiği ifadede amacının 22 yaşındaki dört çocuk babası olan Bradley’i  korkutmak olduğunu belirtti.

İşlenen cinayetten suçlu bulunan White mahkeme kararının ardından 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

“Cehennemde çürümesini istiyoruz”

18 yıl hapis cezasını  yetersiz bulan Bradley’nin babası Stewe Lewis adalete sahip olmadıklarını dile getirdi. Ek olarak 63 yaşındaki adam, Dünyada İngilizce yayınlanan gazeteler içinde en geniş okuyucu sirkülasyonuna sahip gazetelerden biri olan The Sun’a şunları söyledi; “Yüzlerce arkadaşımız var,  oğlumunda vardı ve o kızın adam öldüreceğini düşünen bir kişi bile yoktu. Çevremizde olan insanlar onun cehennemde çürümesini istiyor. Verilen hapis kararından memnunduk ama bir kaç yıl daha almasını isterdik.” Verilen kararın doğru gelmediğini belirten Lewis hapsedildiği için mutlu olduklarını ama adaletin işlendiğini hissetmediklerini belirtti. Steve, White'ın serbest bırakıldığında tekrar saldırabileceğinden korktuğunu açıkladı. Abigail White’ın  kontrolde olması gerektiğini eğer kontrol  altında olmazsa, insanlara karşı kötü olabileceğini söyleyen Steve sözlerine şöyle devam etti ; “Hayatını ona göre yaşamak zorundasın ama biz hiç yaşamadık. Onun isteklerine boyun eğmedik. Ne yazık ki oğlum yaptı çünkü vücudundaki her kemiği sevdi ve çocukları ona tapıyordu."Her zaman söylediğim gibi, en sevdiğim söz her zaman olmuştur: Bu benim oğlum onunla gurur duyuyorum, onu çok seviyorum“ dedi.

OnlyFans modeline 18 yıl! - Resim : 1