Orangutan, hayvanat bahçesinde annesinden bebeği istedi. Anne bebeği cama getirince yaptığı herkesin dilini dışarı fırlattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky eyaletindeki bir hayvanat bahçesinde oldukça ilginç bir olay meydana geldi. Hayvanat bahçesindeki bir orangutan, kendisini ziyarete gelen anneden bebeğini cama yaklaştırmasını istedi. Sonrasında olanlar ise şaşkınlıktan etraftakilerin dilini çıkarmaya yetti.

Hayvanlar zaman zaman yaptıkları hareketlerle insanları şaşırtmayı başarıyorlar. Fakat bu sefer bir orangutan tarafından yapılan hareket, insanları duygulandırmayı başardı. 

ZİYARETE GİTMİŞLERDİ

Bir anne, bebeğini de yanına alarak arkadaşlarıyla birlikte ABD'nin Kentucky eyaletinde bulunan Louisville Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanları ziyaret etmeye gitti. Ziyaret sırasında ise oldukça ilginç olaylar meydana geldi. 

CAMA YAKLAŞTIRMASINI İSTEDİ

Bir orangutan, ziyaret sırasında gördüğü bir bebeğin annesinden istedi. Orangutan, cama vurarak bebeğin cama yaklaştırılmasını istedi. İşte ne olduysa tam da bu sırada oldu. Orantugan yavaş yavaş yaklaştığı camda bebeğe iki kez öpücük kondurdu. 

HERKES ŞAŞKINA UĞRADI

Orangutanın yaptığı hareket herkesi şaşkına çevirmeye yetti. Bebeğin annesi de orangutanın hareketini "Çok şirindi" diyerek nitelendirdi.