Ortak akıl yolunda tv100 hayırlı olsun

Ne güzel şeydir; Siyasi kutuplaşmanın içinde nefes bile almakta zorlandığımız ve birbirine katlanamayan birbirine nefreti giderek artan insanlar olduğumuz şu günlerde bir anda size birinin, ‘Bir dakika gelin tarafsız iyiye iyi kötüye kötü, yanlışa yanlış, doğruya doğru diyelim ve kavga etsek de en azından mill meselelerde bir beraber olalım, gelin en azından deneyelim’ diye seslendiği yöne dönüp bakmak.

Tıpkı basınımıza böyle yeni bir soluk getiren ve ‘yeniden başlayalım’ diye çağrıda bulunan tv100 gibi.

Beraber elele yaşamak zorunda olduğumuz bu güzel topraklarda, basında emekçi arkadaşlarımıza istihdam sağlayan, her kesimin sesi olma prensibiyle yola çıkan tv100 hayırlı olsun.

Sevgili Murat Kelkitlioğlu ve Ali Can Değer öncülüğünde tarafsız ve bağımsız bir çatı altında sadece siyasete habere değil, aynı zamanda magazinden ekonomiye, siyasetten eğlenceye dek hayata dokunan bir kanal.

Aylardır harcanan emeği biliyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Ülkemizde güçlü Türkiye adına taş üstüne taş koyan, bunu mümkün kılan tüm sermaye sahiplerine de teşekkürler.

İnşallah herkese çok başarılı günler nasip olur. Tüm basınımıza da. İnşallah, İktidara yakın, muhalif ya da ne olursa olsun sıkıntı içindeki tüm basınımıza da bir motivasyon olur ve basın emekçisi arkadaşlarımız eski günlerine döner. Yeter ki habercilik ve haberciler yaşasın. Bilgi, akıl ve vicdan olsun.

HER SALI

Her Salı gecesi saat 21’de nasipse ‘Metehan Demir’in Salı Konukları’ başlığımızla birlikte olacağız.

İlk programımızda Türk-Amerikan ilişkileri, Suriye ve Doğu Akdeniz’deki gelişmeleri aktardık. Dedik ki, ‘Evet Türkiye’de iç siyasete daldık. Dışarıyı unuttuk. Ama her bir konu ülkemiz için birbirinden kritik ve unutulmaya beklemeye gelmez.’

İlk programda, bana, değerli Büyükelçimiz Uluç Özülker, Emekli Tuğgeneral ve yine farklı bakış açıları ile bilinen Dr. Naim Babüroğlu, son dönemde ilgi ile izlenen Savunma Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda ve Kaşıkçı cinayeti sonrası tüm dünyanın dikkatini çeken Diplomatik Vahşet kitabını harika bir ekiple yazan Gazeteci arkadaşımız Ferhat Ünlü eşlik etti.

Haftaya İran- İsrail ekseninde Türkiye’ye bakacağız. Hem de önemli ve sürpriz konuklarla. Bekleriz.

Mottomuz belli; ‘Üst akılla mücadele ortak akılla olur. Bu ortak akıl da hepimizin birbirimizi dinlemesi ile olur.’

En güzel günlerin sizlerle ve güzel ülkemizle olması dileklerimle.

Sağlıcakla kalın