Otoyolda dört nala koşan canlıyı görenler gözlerine inanamadı. Acil telefonlarına sarılıp ihbarda bulundu

Otoyolda dört nala koşan canlıyı görenler gözlerine inanamadı. Onu fark eden sürücüler, tek tek ihbarda bulundu. Çok fazla ihbar alan merkez, acilen bölgeye yetkilileri gönderdi. Tennessee'deki yetkililer, otoyolda dört başıboş halde kaçan bir at kurtarmak için geldi.

Otoyolda dört nala koşan canlıyı görenler gözlerine inanamadı. Acil telefonlarına sarılıp ihbarda bulundu

Otoyolda dört nala koşan canlıyı görenler gözlerine inanamadı. Sürücüleri şaşkına çeviren olayda, başıboş bir at otoyolda koşarken görüldü. Yolda giden sürücüler, ata zarar vermemek için büyük bir dikkatle araçlarını kullanırken aynı zamanda yetkililere de acil telefon ettiler. Araç kamerasına yansıyan bir videoda, Vekil Ricardo Santiago'nun, başıboş atı trafikten korumak için kuzey şeritlerinde atın arkasında araba kullandığı görüldü. Tennessee'deki yetkililer, otoyolda dört başıboş halde kaçan bir at kurtarmak için geldi. 

Otoyolda dört nala koşan canlıyı görenler gözlerine inanamadı. Acil telefonlarına sarılıp ihbarda bulundu - Resim : 1

SAHİBİNE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLDİ

Santiago, olay yerine bir römork gelene kadar atı yavaş bir hızla takip etti. At, sahibine güvenli bir şekilde teslim edildi. Şerifin ofisi bir Facebook gönderisinde, "Bir HCSO milletvekilinin hayatından sadece bir gün daha. Dört ayaklı vatandaşlarımız söz konusu olduğunda bile her zaman hizmet etmeye hazırız." dedi.

Otoyolda dört nala koşan canlıyı görenler gözlerine inanamadı. Acil telefonlarına sarılıp ihbarda bulundu - Resim : 2